ben yemeğin dışında tatlısız yapamaz oldum,genelde sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum ama öyle böyle değil günde 2-3 porsiyon tatlı mutlaka yiyorum ,emziriyorum acaba vücut mu istiyor anlamadım sizde de var mı benim gibi tatlıcı...
Neler değişmedi ki.. En başta evim değişti. Ailemle yaşıyorum hamileliğimden bu yana. Çok sorunlu bir hamilelik geçirdim. Oğlumun bana hamilelik hediyesi nur topu safra kesesi taşları ve böbrek taşı oldu. Ne zaman sancım tutacak belli değil. Annemlerle şehrin farklı uçlarında oturuyoruz. Ameliyat olacağım ve kadın doğum doktorum daha izin vermiyor. Ben de sancım tuttuğunda acilde sabahlıyorum bebeğimi kime bırakırım endişesi ile annemlerdeyim. Düzenim yok. Kendi evim ama insan evlenip o evden çıktıktan sonra yabancılaşıyormuş meğer..Çok yoğun çalışırdım, iş seyehatlerim olurdu. Seyehatlar yeni şeyler öğrenmek anlamına gelirdi benim için. Dolayısı ile bakımlıydım. Her sabah işten önce apartmanımın altındaki kuaförüme uğrardım şimdiyse hangi kuaför boşsa 2 dk girip sadece kaşlarımı aldırabiliyorum. Eskiden kendime vakit ayırırdım. Düzenli olarak arkadaşlarımla buluşurdum. Gönüllü anneydim şimdi diğer çocuklarımı göremiyorum bile.. Eşime gelince eşlik müessesinden kankalık müessesine terfii ettik. Uzaklaştık sanki.. Aslında ben kendime uzaklaştım.. Varsa yoksa oğlum Çınar.. Kendime toplu iğne bile almıyorum onun yerine oğluma birşey alırım diye.. Tüm gün dört duvar arasındayım sadece Çınarı alıp dışarıya çıkıyorum. Bi de hafta sonları eşimle çıkıyorum. Gün içinde kimse yok çünkü tüm arkadaşlarım işte.. Bazen acaba hazır değilmiydim anneliğe diye soruyorum kendime.. 8 yıl sonra doğurdum ben. Hep 1 yıl sonraya ertelemek için geçerli bir nedenim vardı. Kariyer yapmaktı amacım yaptım ve artık bir yıl erteleme şansım kalmadı çünkü eşimde ailem gibi rest çekmeye başlamıştı. Nasılsa yaşım 33 bu yaştan sonra tedavisiz asla doğuramam diyordum ki hamile kalmışım. Geriye dönüşü yoktu. Doğuracaktım. Cennetten geldi oğlum bana hiç beklemediğim bir anda ve herşey değişti. Bazen boğulsam da iyiki doğurdum cennet kokulumu. İyi ki herşeyi değiştirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?