yaaa kızlaaar demeyin böyle :1shok: :1shok:
Vazgeçicem şimdi bebekten falan :1shok: :1no2: Kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
-şişko,eski kıyafetleri içine asla giremediği için eşofmanlarla gezen(onlar da sürekli kusmuk olan),bu yüzden vitrinlere bile gıptayla bakan,aynaya ise çk az bakmaya çalışan bi kadın..
-uykusuz,yorgun geceler
-gaz sancıları
-kk da ilk bakılan yer gebelik,doğum yapanlar v.s
-günde 40 kere arayıp oğlum napıyo diye soran bi eş
-akşamları kocasının gelme saatini farklı nedenden dolayı isteyen kadın(bebeğe baksın diye)
-pasaklı bi ev
-ev gezmeleri ve market alışverişleri en büyük lüks
ya aslında e çook degişen evi temizleyemeyişim yetişemiyorum haftada 1 kez bazen abartmıyorum daha uzun süre evi temizleyemiyorum tam kızı bırakıyorum ana kucagına bulaşıkları falan yıkayayım diye oo iöerde kıyamet kopuyor çığlık bagrık beni gördüğü anda hemen sırıtmalar sanki bak kandırdım seni dercesine kaydirigubbakcemile3
lavaboya gidiyorum aynı hep ona görünen yerde olmam gerekiyor. yerleri nerdeyse 2 haftada bir siliyorum offf çok dagınık bir evim var...
VE DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZIM
uyku düzeni diye bişey kalmadı evim çok dağılıyor önceden öyle değildi,çok yemek ve çok su içer oldum
bende cok yemek yemeye basladım
kızlar bu yazdıklarınızı acilen eşime okutmam gerek.buaralar bakımsız olduğumdan,evin işlerini yetiştiremediğimden,yemek yapamadığımdan,gezmelerimizin hayatımızın kısıtlandığından şikayetçide. yalnız olmadığımı,yeni annelerin hep ortak halinin bu olduğunu anlar belki ozamanyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?