Çokkkk şey değişti en çok da ben değiştim sanırım... o kendine bakan fönsüz makyajsız gezmeyen ben aynaya bile bakamıyorum, biri yada eşim gelse de banyoya girsem diye bekliyorum.eşimle askerlik arkadaşıyız sanki farklı dünyalardayız tek ortak noktamız bebeğimiz.. eskiden çevrem çoktu fırsat kalmazdı herkesle görüşmeye şimdi dünyam küçüldü ufacık kaldı herkes uzaklaştı sanki annem gelse göbek atıyorum resmen,yalnızlık fena vurdu.. Markete gitmek en büyük lüksüm oldu evden başımı çıkaramaz oldum.. o tertemiz evim artık yok çünkü vaktim de yok:) O eski vücudum da yok dolabımdaki tüm giysiler benim küçülmemi bekliyor bende özellikle yenilerini almıyorum,bir gün küçülcem inşallah o günü bekliyorum ve aynaya bakmak,giyecek krizi yaşamak sinirimi bozuyorAmaaaaaa eskiden bu kadar güzel güne başladığımı hatırlamıyorum şimdi dünyanın en güzel tekmeleriyle uyanıyorum ve Allahıma şükrediyorum küçük mucizem için...
canımkocam degisti eskiden eve gelince sarilir operdi simdi girergirmez kizin basinda halimi hatirimi sormak yok
*kiz nasil durdumu rahat?durdu bende iyiyim
*emdimi mama verdin mi?emdi mama yemedi bende iyiyim temizlik yaptim
*bezi mezi eksikmi alinacak birseyi var mi kralicemin?yok bezi varda benim rimelim bitti
*off ne masraflsin be kadin
*yavruma yarin gidelimde ciciler alalimmi annesi ?ne cicisi dolaplar dolu benim birseyim kalmadi asil
*sirf masrafsin nuray.........
*ellerimi yikiyim oyniyim kizimla?ne olsun hayatim bende iyiyim diyorum
iste bunun gibi konusmalar bizim evde kisaca hersey ama hersey degisti
Yaaa kızlaaar demeyin böyle :1shok: :1shok:
vazgeçicem şimdi bebekten falan :1shok: :1no2: kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?