Iyi geceler herkese..
Burasi yeri degil belki ama en azindan birkac cevap almak istiyorum hizli olarak..
Kizimin bacaginda beliren kizarik kabartiyi ilk basta bi yerde surtmus falan sanmistim. Gobeginde gordugumu de bezinden tahris olmus falan sanmistim.. sonra onlar arttilar gogsunde, her iki kolunda dirsek iclerinde falan da ciktilar.. bugun saglik ocagina goturdum doktor atopik dermatit dedi kortizonlu bi krem yazdi ama kremi almadim kortizona biraz karsi oldugum icin. En kisa zamanda bi hastaneye cocuk doktoruna da gidecegim..Esim kizdi kremi almazsan boyle olur dedi cunku kizimin kizarikliklarinin cevresinde de buyuklu kucuklu ayni seylerden cikmisti aksam.. uzuluyorum gordukce
Bu rahatsizligi yasayan annelerden oneri bekliyorum. Neden olur ki? Yenidoganken olmadi ek gidaya gectigimiz sira olmadi. Dis cikarma doneminde olmadi da neden simdj? Deterjan degisikligi yapmistim ama bu kadar mi etkiler? Kizim cikolatalara biskuvilere dustu bu aralar onlar tetiklemis olablir mi? Dustu derken gunde 1 2biskuvi ve birkac gunde bir cikolata yemesine izin veriyorum. Tasa tutmayin beni,16aylik kizim 9kg bile degil,8.5 falan... Tek yesin yemeyi ogrensin de ..kafasiyla istediginde verdim abur cubur da..
Neyse,krem olarak kortizonsuz kremlee ise yarar mi onerisi olan varmi? Doktora gittigmde sormam gerekenler nelerdir?
Not: asagidaki gorsel bebegime ait degil...Internetten aradim ve google gorsellerden aldim asagidaki fotografi.. kizimdaki kabartilar kizarikliklara cok benziyor..
Eki Görüntüle 2133971