- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Zaten farkedip 2 yada 3 yikama sonrasi eskisine dondum .. ama bu seyler hala artmakta..Deterjan değişikliği tek başına yeterli
Zaten farkedip 2 yada 3 yikama sonrasi eskisine dondum .. ama bu seyler hala artmakta..bikere baslayinca devam mi eder?
Bence doktorun koyduğu teşhis gayet doğru. Bağırıyor resim alerjiyim diyeLütfen cildiyeye götürün. Çok geçmiş olsun.
Kortizonun ne oldugunu biliyorum biyolojim iyidir de.. guneste leke birakma olasiligi varmis galiba o kisimda eksik bilgiliyim iste. Iz leke kalirsa korkuyorum. :/ bir de baskilayan bir tedavi bicimi sanirsam..Kortizonlu kremi sür azaltır. Kortizon öyle korkulacak bişey değil. Alerjide vs hayat kurtarır.
Kusura bakmayın ama bu medyadan sağdan soldan duyuyosunuz kortizondan oldu bişeyler diye sonra tedaviyi yapmıyosunuz. Hadi kendin çeksen neyse de el kadar bebeninde günahına giriyosun kaşınıyodur onlar ne biçim?
Buraya konu açıyorsun ya kortizonu açıp okusan yada hastalığın tedavi yöntemlerini şimdiye sürmüştün kremi.
Yok hayir.. hatta kabizlik var diyebilirim 3gundur kaka yapmadi :/Ishali var mi ?
Zaten sen alerjiye neden olabilecek şeyleri çocuğun hayatından çıkarıcaksın. Cildinin nemini vs eksik etmeyeceksin. Şu anki durumu da kortizon kurtarır bi tek. Kaşıntısı zalır kızarıklık söner. Sende eline çikolata şeker vermezsen bişey olmaz. Tabi alerjik bünyeli değilse.Kortizonun ne oldugunu biliyorum biyolojim iyidir de.. guneste leke birakma olasiligi varmis galiba o kisimda eksik bilgiliyim iste. Iz leke kalirsa korkuyorum. :/ bir de baskilayan bir tedavi bicimi sanirsam..
Tamam ..haklisiniz .. ama sanki kasinmiyor gibi geliyor bana. Kasinsa sanirim kendini paralardi. Ama yaniliyor muyum ki :/Zaten sen alerjiye neden olabilecek şeyleri çocuğun hayatından çıkarıcaksın. Cildinin nemini vs eksik etmeyeceksin. Şu anki durumu da kortizon kurtarır bi tek. Kaşıntısı zalır kızarıklık söner. Sende eline çikolata şeker vermezsen bişey olmaz. Tabi alerjik bünyeli değilse.
İlk başlarında kaşınmaz bi tek..Tamam ..haklisiniz .. ama sanki kasinmiyor gibi geliyor bana. Kasinsa sanirim kendini paralardi. Ama yaniliyor muyum ki :/
Kasinmayan cinsi var midir bunun?
Hayir yapilmadi.. oof of o da ayri bi konu benim icin zaten. Korkuyorum kan aldirmaktan . Damar bulamamalar falan.. :/Kan tahlili vs yapıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?