Bebekte uyuz sonrası çıkan geçmeyen yaralar

Amacım herhangi bir doktora bişey demek değil yanlış anlaşılmasını istemem. Biz iki ayrı çocuk doktoruna gittik isilik hava aldır vs. Diyerek bize bir ay süre kaybettirdiler. Keşke en azından bu böyle ama cildiyeye gosterin deselerdi bu kadar bizimki ilerlemiş olmayacaktı. O yüzden bı anne olarak tavsiyem gerekirse daha da önce cildiyeye gidip doktora rica edip göstermeniz. İkisi de o kadar kesin isilik diyip bana aynı bildiğim şeyleri aşağılar gibi anlattı ki.. ellerinde ve ayağında çıkınca ben cildiyeye gidicem ellerini nasıl terletebilirim dedim.iyiki öyle y

Amacım herhangi bir doktora bişey demek değil yanlış anlaşılmasını istemem. Biz iki ayrı çocuk doktoruna gittik isilik hava aldır vs. Diyerek bize bir ay süre kaybettirdiler. Keşke en azından bu böyle ama cildiyeye gosterin deselerdi bu kadar bizimki ilerlemiş olmayacaktı. O yüzden bı anne olarak tavsiyem gerekirse daha da önce cildiyeye gidip doktora rica edip göstermeniz. İkisi de o kadar kesin isilik diyip bana aynı bildiğim şeyleri aşağılar gibi anlattı ki.. ellerinde ve ayağında çıkınca ben cildiyeye gidicem ellerini nasıl terletebilirim dedim.iyiki öyle yapmisim
Bakalım olmazsa bende öyle yaparım ya gerçekten süre kaybı çocuk dr kan aldi bişe çıkmadı ben domates yumurta acı baharattan uzağım yine aynı geçmiyor araştırır araştır burda buldum kendimi sizin geçti mi peki siz hangi süreçtesiniz

Bakalım olmazsa bende öyle yaparım ya gerçekten süre kaybı çocuk dr kan aldi bişe çıkmadı ben domates yumurta acı baharattan uzağım yine aynı geçmiyor araştırır araştır burda buldum kendimi sizin geçti mi peki siz hangi süreçtesiniz
Geçmiş gibiydi sadece ön tane vardı bir tanesi çok büyüktü fotoğraf paylaştığım ama maalesef tekrar çıktı ama artık bitkisel bir şey aldım zaten gittiğim prof. Sağolsun çok yardimci oldu ve gerçekten iyilestirmek istedi bunu çok iyi biliyorum ama artık kimyasal sürmek istemiyorum çünkü sürekli bu yolu denedik hiçbir faydasını görmedim şimdi en başa hatta en baştaki den bile daha farklı bı duruma geçtik. Umuyorum ki sizinki o değildir. Tüm bebekler bu illetten uzak olsun.cok yıpratıcı.

Herkese merhaba,
İki buçuk ay önce 8 aylık bebeğim yüksek derecede ateşlendi daha sonra vücudunda kabartilar çıktı. Çocuk doktoru isilik dese de kasintidan duramadigi için cildiyeye gittik. Doktor uyuz dedi. Kwellada ve daha sonrasında wilkinson pomad uyguladik yeni kızarıkliklar çıkıyordu. En son gittiğimizde yeni kızarıklık çıkmamıştı ve kalanlar kahverengi halindeydi başında da içinden sıvı akan kabartilar vardı. Doktor rif ve belogent verdi. Bir nevi içinden bir şey akmıyor ancak yine hafifte olsa var geçmiş değil. Karnında başından beri olan yara da neredeyse hiç geçmedi. Uyuz sonrası böyle bir durum yaşayan oldu mu bebeğinde. Süreç ne oldu nasıl bir yol izledi bilgi verebilecek var mı?
Merhabalar benim bebeğimde de aynısı oldu bizde uyuz tedavisi aldık . Karnın da bebeğimin de tam buna benzer yara çıktı 3 haftadır uyuz tedavisi olduk . Bugün tekrar cildiyeye gideceğiz bakalım doktor ne diyecek siz şuan ne durumdasınız.

O buyuk yara enfeksiyon kapmis diye dusunuyorum, uyuzu bilemem uyuz geçirmiştir cocuk, hos uyuz oyle tek kiside kalacak bir sikinti degil butun evi hatta ziyaretcilerinizi de etkilerdi ama neyse.

Enfeksiyonlu olan yaraya enfeksiyonu gecirecek antibiyotikli bir krem vermedi mi doktorunuz? (Veya benzer birsey)

Bir de benim bildigim uyuz lekeleri yol yol, cizgi cizgi oluyor, uyuza sebep olan hayvanin ciltte gezerken yumurtalarini sira sira birakmasindan kaynakli.

Merhaba 40 günlük bebeğimle maalesef başımızdan geçti bu illet aile boyu tedavi bütün ev elden geçti hatta ilaçlattım, neyse 3 ayda kurtulduk çok şükür allahım düşman başına vermesin bebekle hele çok çok zor. Bize ilk gittiğimiz dr xabion diye bir losyon verdi bebek için ayrı yetişkin için ayrı bebeğim maalesef bu losyondan dolayı egzema oldu ve kortizonlu kremler ile şükür geçti, yalnız uyuzun sebep oldugu yaralar aylarca devam etti sönüyor geçiyor sonra tekrar çıkıyor(kırmızı sivişce benzeri kızarıklık şeklinde) her defasında eyvah yine olduk diye cildiyeye taşınıyorduk ama doktorumuz dedi ki bu aylarca sürebilir korkmayın artçı reaksiyon gibi . Çok şükür kurtulduk ama o zamandan beri dışarıda aşıya gittiğimizde veya herhangi bir yerde alt değişme vs oldugunda asla çocuğumun tenini bir yer ile temas ettirmiyorum, örneğin etek giydim dışarda biryerde oturacağım zaman tenimi sandalyeye bile temas ettirmiyorum ,20-25 dk uyuz parazitinin oldugu biri veya biryerle temasta bulaşıyor , yani uzattım travmam oldugu için , sizin yaralarda kullandığı losyonlar sonrası olabilir istanbuldaysanız ve anadolu yakasında olanlara altunizade acıbadem doç dr andaç salman ı tavsiye ederim , geçmiş olsun

X