Bebekte kaka yapmada zorlanmanın yedilerimizle ilgisi nedir?

womannn35

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
351
662
23
Kaka yapma ve gaz çıkarmada zorlanma yaşanmaması için hangi gıdaları tüketmemek gerektiğini deyimlediniz. Ya da hangi gıdalar bu sorunu rahatlıkla çözüyor?

Emziriyorsun sanırım benim kızım kolikti doktor bana nerdeyse her şeyi yasaklamıştı bulgur portakal limon lahanagiller nohut falan da yeme demişti lifli gıdalar tüketmeye çalış kakası için proniyotikli şeyler tüket kefir iç mesela gaz içinde gaz yapan besinlerden uzak dur başta saydıklarım ve aklıma gelmeyen bir çok besin kimyon çok tüketebilirsin hem sütünü de artırıyor eğer bebek çok gazlıysa çörek otu ve kimyon kaynatıp Bi kaç kaşık verebilirsin bunu çocuk doktorumuz söylemişti

Bende de bulgur rahatsız etti bebeğimi. Onun dışında fasulye nohutta yemiyorum.

6-8 haftalıkken zorlanarak kaka yapıyordu bayağı ıkınarak. O zamanlar bebeğim aşırı emiyordu ve doktorum sindirimde zorlanabileceğini söylemişti. Ben probiyotik tüketmeye başladın kefir falan ve her gün bir kase yoğurt yiyorum mutlaka. Bebeğimin bağırsakları kusa sürede düzene girdi ve alakası var mı bilmiyorum ama hiç gaz problemimiz olmadı.

Bizde gaz problemj olmadi ama surekli kabizdi. Hafatada 1 aglayarak yapiyordu. Salata tuketmeye baalayinca gecti. Her ogunde yesil salata tukettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…