Bebekte alında kemik çıkıntısı bilgisi olan var mı ?

Bir erkek annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
15
0
1
32
Merhabalar yeni üye oldum yardımcı olur musunuz bana da .
Bebeğim 47 günlük doğduğunda alnında kemik çıkıntısı vardı bıngıldağı da az 5 günlükken USG den bakıldı temiz çıktı ama alnında ki kemik ve bıngıldağın az olması doktor normal bakmıyor henüz birşey söylemedi sadece bekliyoruz çok korkuyorum ilk bebeğim böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Neler yapıldı nasıl bir tedavi olundu lüyfen bilgi verir misiniz bana da

Canim olabiliyormus 3 ay da bir beyin cerrahine gitmez lazim beyin tomografisi cekilmeliymis ona gore mudahale gerekiyormu diye temiz cikarsa sadece 3 ayda bir muayene gerekli görüsmen lazim yoksa ameliyat gerekebilir sana söylim
Hangi durumda ameliyat olabilir acaba bilgin var mı ? Çünkü doktor bize herhangi bişi demiyor sadece ultrason dan bakıldı oda temiz dedi bişi yok dedi ama bıngıldağı az o kemik te var bilmiyorum artık üzülmekten kafayı yiyecem

Hangi durumda ameliyat olabilir acaba bilgin var mı ? Çünkü doktor bize herhangi bişi demiyor sadece ultrason dan bakıldı oda temiz dedi bişi yok dedi ama bıngıldağı az o kemik te var bilmiyorum artık üzülmekten kafayı yiyecem

Uzulmeyin bu sadece görüntüde böyle diyorsunut temiz cikmis korkuacak birsey yok 2 yasina kadar gitmezse estetik olarak ameliyat olabilir bosuna korkmayin icten birsey olmasinda distan halledilir

Uzulmeyin bu sadece görüntüde böyle diyorsunut temiz cikmis korkuacak birsey yok 2 yasina kadar gitmezse estetik olarak ameliyat olabilir bosuna korkmayin icten birsey olmasinda distan halledilir
Bende içten bişi çıkmasından korkuyorum inşaAllah çıkmaz çapa fakültesi Hastanesi'ne götürecem hayırlısı ile bakalım :(

Merhabalar yeni üye oldum yardımcı olur musunuz bana da .
Bebeğim 47 günlük doğduğunda alnında kemik çıkıntısı vardı bıngıldağı da az 5 günlükken USG den bakıldı temiz çıktı ama alnında ki kemik ve bıngıldağın az olması doktor normal bakmıyor henüz birşey söylemedi sadece bekliyoruz çok korkuyorum ilk bebeğim böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Neler yapıldı nasıl bir tedavi olundu lüyfen bilgi verir misiniz bana da
Merhaba bebeği götürdünüz mü acaba büyük ihtimalle bebeğiniz trigonosefali ve bunun için beyin cerrahına gitmeniz lazım istanbuldaysanız adnan dağçınar a gidin mutlaka 3 yada 4 aya kadar kapalı ameliyat olma şansı oluyor inşallah gerek kalmaz ama acele etmenizde fayda var

Merhaba bebeği götürdünüz mü acaba büyük ihtimalle bebeğiniz trigonosefali ve bunun için beyin cerrahına gitmeniz lazım istanbuldaysanız adnan dağçınar a gidin mutlaka 3 yada 4 aya kadar kapalı ameliyat olma şansı oluyor inşallah gerek kalmaz ama acele etmenizde fayda var
Merhaba Adnan hocaya gidemedik çapa tıp fakültesi ne götürdük Aydın Aydoseli hocaya tomografi ve ultrason sonucunda trigonosefali teşhisi kesin ameliyat dedi 4.ayında ameliyat dedi henüz ayrıntıları konuşmadık hayırlısıyla bu hafta hoca gelirse görüşecez

Çok geçmiş olsun biz de 20 nisanda ameliyat olduk sormak istediğiniz bişe olursa elimden geldiğince yardımcı
olurum ne kadar erken ameliyat o kadar iyi bu hastalıkta Rabbım şifa versin yavruya inşallah

Back