Bebeksi koku?

denedinmi bilmiyorum ama avon'un soft musk diye bir kokusu var aynı bebek poposu gibi kokuyoo ben çok beğeniorum yumuşacık bir koku.

birde parfüm değilde yazın belki daha rahat kullanırsın diye bir önerim daha var: johnson's babynin baby joy diye bir kolonyası var

ya vaalla kendımı bıldım bılelı cansın baby oşın kullanıyorum evlendım hala oyle eşim baylıyo onun kokusuna bende oyle cok saf ve rahatsız etmeyen hafıf bı kokusu oluyo ve çok kalıcı

Canım ben eternety kullanırken ayyy bebel gıbı kokuyosun dıye yorumlar almıŞtım ıstersen bı dene

j.lo Glow
Bulvgari klasik birde BVLGARI OMNIA CRYSTAL kokusu var nasıl kullanan varmı acaba çok merak ediyorum arkadaşlar çok güzel bebeksi kokuyormuş çok metnini duydum bilgilendirirseniz sevinirim

arkdşlar ben bebek kokulu parfüm arıyorum acaba varmı bildiğiniz böyle kokular???

canım ben bir ara eternety diye bir parfüm kullanmıştım herkezden ağız birliği yapmış gibi
aynı yorumları aldım . ayyy bebek gibi kokuyosun demişlerdi. istersen bir dene kokusuna bak derim ben...

j.lo Glow
Bulvgari klasik birde BVLGARI OMNIA CRYSTAL kokusu var nasıl kullanan varmı acaba çok merak ediyorum arkadaşlar çok güzel bebeksi kokuyormuş çok metnini duydum bilgilendirirseniz sevinirim

j.lo Glow ben kullandım bu parfümü... geçen sene eşim yurtdışından getirmişti... çok güzel ve fresh bir kokusu var ama bebek kokusuna benzemiyor ama ben sıktığımda kendimi tertemiz hissediyordum... tavsiye ederim. kokusunu duyanlarda hep adını soruyorlardı... umarım yardımcı olabilmişimdir...

Evet canım bende glow kullanıyorum ama bvlgari omnia crystalline çok merak ediyorum acil yorumlarınızı belkiyorummm kaydirigubbakcemile5

noa yı çok merak ediyorum nasıl bir koku

noa çok hafif taze bi koku.. alt noktalarında vanilya var ama kesinlikle tatlı ve bayık bi koku değil..yani vanilya kokuyu çok yumuşatıyo.. böyle özellikle yazın sıktığımda o sıcak ve boğucu havanın içinde sanki böyle serin temiz bi hava hissi veriyo..oldukça hafif ama kalıcı..

j.lo Glow

dün denedim..evt pudramsı gibi hafif bebeksi bi koku..pek kimsedede almadığım bi koku aslında..bilindik ama çok yaygın diil sanırım bu açıdanda çok avantajlı bence..ama kalıcılığını bilmiyorum, kullanmadım sadece dün akşam testerini denedim neredeyse sabahta aldım biraz kokusunu

bi ara body shop ta baby serisi vardı ama hepsinde yok sanırım bi body shop a sor cnm bi kremi var inanılmaz bebek kokuyo ama onun parfümü varmı bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…