- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
Ben de hiç özlemiyorum. Hatta çoğu şeyin boş olduğunu düşünüyorum, bu da beş kıtada gezmiş biri olarak söylüyorum, daha az haz alıyorum falan.Sorumluluk olsa gerek. Evet eskiden yaptıklarımı eskisi kadar yapamıyorum ama olduğu kadar yapabiliyorum. O bile canımı sıkıyor. Sabah 6 gibi eşim gitti bebeğin yanına yattı, 2-3 saat kesintisiz uyuyayım diye herhalde kapıları da kapatmış. Normalde bebek uyuyunca ben de uyurum o ağlayana kadar ama çok tedirgin olup hiç uyuyamadım. Ne yaptı, besledi mi, altını açtı mı, üzeri açıldı mı, kızıp söylendi mi vs vs...
Veya film izlemiyor değilim ama açınca şimdi uyanır, uyanmak üzeredir, Allah Allah neden uyanmadı gibi dşünceler.
Kitap okuyorum, çocuk bakımı ve bebekle ilgili...başka bir şey okusam bile aklımda hep bebekle ilgili şeyler.
Geçen kayınvalideme bırakıp sinemaya gittik, o bile bana boş geldi. İyice uykusuz kaldım, şimdi o uyuyodur ben de uyuyabilirdim ne sineması diye kendimi yedim içten içe.
Hayatımı ele geçirmiş gibi ve bu yüzden bir şey yapsam bile zevk alamıyorum. Sürekli diken üzerindeymişim hissiyatı ve eski sorumsuz günleri özleme şeklinde benimki...
Ama çocuğu emzirken game of thrones izlediğim doğrudur
Zamanla uyum sağlarsınız bir anda değişim beklemeyin.