Bebekli Evde İşler Nasıl Yürüyor?

Ay kolay gelsin benim de 13 aylık kızım var bi saniye durmuyor eşimde hiç yardım etmez.bende artık saldım temizlik işini
Tavsiyeleri beklerim.
Bende buzluğa kesin köfte atarım çok iyi oluyor.onun dışında kışlık kabak .patlıcan ve fasulyeyi domatesleri biraz pişirip atıyorum çok iyi oluyo

Meraba kızlar çok işim var tatil dönüşü sürecindeyim ve sarhoş gibiyim çok yorucu bi tatil geçirdim kendime gelemedim hala motive olmak için buraya yazıcam yine uzun zamandan sonra 11buçuk aylık oğlumun fırsat verdiği kadarıyla

Merhabalar
Kızım 5.5 aylık oldu, ekgıdaya geçiş sürecindeyiz. Tatlı meyveleri sevdi ancak patates, kabak sevmedi Verince hemen püskürtüyor, hiç beğenmedi, emmesi de azaldı, memeyi bırakacak diye çok korkuyorum.

Kolay gelsin canım benim kızım da 13 aylık
Eğer kilo durumu iyiyse ek gıdaya acele etme
Zaten ilk bi kaç ay sadece tadim aşaması. Doyurmak ı icin değil. Bide ilk birkaç ay önce emzir sonra yiyecek yedir.şu anda benim kızda çok zayıf ve aşırı hareket li
8 kilo yüz hala

Merhaba,
Bu topikte katkisi olan herkesten Allah razi olsun. Bilgilerinizden coook faydalandim hepsini ojudum notlar aldim. Bende kv evinfe den ayrilali 6 ay oldu e 6 aylik evli gibiyim 19 aylik bi oglusum var cok hareketli ve ancak bi duzen olusturabildik. Veee ben artik bi ceki duzen vereyim derken bu topicle karsilastim
Yazdiklariniz beni kendime getirdi de herkes ramazan dan sonra dagilmiş. hadi nerelerdesiniz..

Meraba canım evt topik güzel ama sessiz kalmış benimde oğlum 16 aylık çok hareketli ve 1haftadır diş çıkarıyo çok huzursuz bide üstüne hasta oldu 1haftadır uyumuyorum doğru düzgün ayrıca yatılı birde misafirim var ağlamak istiyorum

Allah yardimcin olsun canim. Uykusuzluk insani cok hirpaliyo cocugun bakiminada yetersiz kaliyo o zaman anne. Umarim kisa zamanda atlatirsin diş zamani bebeklerin tum huylari degişiyo

Canım bizimde başarılı geçmedi çok çabaladım ama oğlumu pütürlü yemeye alıştıramadım daha yeni biraz yemeye başladı ama eskiye göre yani hala yiyemiyor anlayacağın napıcam bilmiyorum

Meraba kızlar yeni bi düzen oturtmaya çalışıyorum kendimce bugün başlıyıcam inş oğlumla zor olacak sürekli onunla ilgilenneni istiyor çünkü ama artık toparlanma gerek düzen filan kalmadı bugün çok işim var inş halledebilirim

Masallah yani 4 çocugunuzmu var.benmı yanliş anladım.heepsıyle nasıl basedıyorsunuz.okuldu dersdı derken eve zaman kakmazkii.benım oglum 9 bucuk kızım 4 yasında oğlum 4 e gıdıyo sabahcı.kızım seneye baslıcak anaokukuna.evı altust. Edıyolar.kendımı becerıksız hıssedıyorm

Kızlaaarr napıyosunuz nasıl gidiyor taktik verin biraz nasıl çocuktan fırsat bulup eviniz düzeniniz olmadı gerektiği gibi ben bi türlü beceremiyorum oğlum yakama yapışıyo bırakmıyo o uyurken ne kadar yapabilirsem bunun bi yolu var mı

Ay napim canım kızım 13 aylık oldu halen ekgıda olayında sıkıntılıyız ama eskiye göre iyi buna şükür, artık gündüz 1 kez uyuyo, onda da ortalığı topluyup ymk yapıyorum, eşim gelince de ütü yapıyorum, mknler de gece çalışıyo, kızım uyanıkken çamaşır katlıyorum o bozuyo tekrar katlıyorm yorucu ama zevkli oluyo dağınıklık olmasın diye herseyı yerine koyuyorum bi odadan diğerine gidince göze batan şeyleri derliyorum yerleştirşyorum hayat koşturmayla geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…