- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 34
-
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
Kolay gelsin canım benim kızım da 13 aylıkMerhabalar
Kızım 5.5 aylık oldu, ekgıdaya geçiş sürecindeyiz. Tatlı meyveleri sevdi ancak patates, kabak sevmediVerince hemen püskürtüyor, hiç beğenmedi, emmesi de azaldı, memeyi bırakacak diye çok korkuyorum.
Meraba canım evt topik güzel ama sessiz kalmış benimde oğlum 16 aylık çok hareketli ve 1haftadır diş çıkarıyo çok huzursuz bide üstüne hasta oldu 1haftadır uyumuyorum doğru düzgün ayrıca yatılı birde misafirim var ağlamak istiyorumMerhaba,
Bu topikte katkisi olan herkesten Allah razi olsun. Bilgilerinizden coook faydalandim hepsini ojudum notlar aldim. Bende kv evinfe den ayrilali 6 ay oldu e 6 aylik evli gibiyim 19 aylik bi oglusum var cok hareketli ve ancak bi duzen olusturabildik. Veee ben artik bi ceki duzen vereyim derken bu topicle karsilastim
Yazdiklariniz beni kendime getirdi de herkes ramazan dan sonra dagilmiş.hadi nerelerdesiniz..
Meraba canım evt topik güzel ama sessiz kalmış benimde oğlum 16 aylık çok hareketli ve 1haftadır diş çıkarıyo çok huzursuz bide üstüne hasta oldu 1haftadır uyumuyorum doğru düzgün ayrıca yatılı birde misafirim var ağlamak istiyorum
Amin canım sağol.aynen öyle acayip huysuzlaştı inş kısa sürede atlatırız.Allah yardimcin olsun canim. Uykusuzluk insani cok hirpaliyo cocugun bakiminada yetersiz kaliyo o zaman anne. Umarim kisa zamanda atlatirsin diş zamani bebeklerin tum huylari degişiyo
Selam kızlar davet için teşekkürler .Gece iş yapan birtek benim sanıyordum .bebe uyur ben Allah ne verdi bütün gücümle ne yapabiliyorsam yaparım .Allahtan kızım üç haftadır gece uyuyor ama sabah 4.30da kalkıyor .imanla bir ayaktayız.birdahada adam gibi uyumaz.kızlar benim bide ilk okul 2de ve 5. ,6.sınıflarda çocuklarım var.ama öylede güzelli çocuklar napalım buyucekler elbet ama su işlerde bir bitse .Küçük bebem7aylık kudurugun teki ,durmaz park ister ,Hep ama hep kucak ister bazen annem gelir ama hep beni ister yinede pes etmem napalım hayat mücadele degilmi
Ay napim canım kızım 13 aylık oldu halen ekgıda olayında sıkıntılıyız ama eskiye göre iyi buna şükür, artık gündüz 1 kez uyuyo, onda da ortalığı topluyup ymk yapıyorum, eşim gelince de ütü yapıyorum, mknler de gece çalışıyo, kızım uyanıkken çamaşır katlıyorum o bozuyo tekrar katlıyorm yorucu ama zevkli oluyo dağınıklık olmasın diye herseyı yerine koyuyorum bi odadan diğerine gidince göze batan şeyleri derliyorum yerleştirşyorum hayat koşturmayla geçiyoKızlaaarr napıyosunuz nasıl gidiyor taktik verin biraz nasıl çocuktan fırsat bulup eviniz düzeniniz olmadı gerektiği gibi ben bi türlü beceremiyorum oğlum yakama yapışıyo bırakmıyo o uyurken ne kadar yapabilirsem bunun bi yolu var mı
Merhaba benim oğlum 7 aylık ve bizde de kaşık fobisi var sizde ki durum nasıl oldu? Sorunu çözebildiniz mi?
Hadi inşallah sağlıkla kucağına al! Simdiden b bol dinlen uyuArtık aktif bi topik değil sanırım. Birazını okudum şimdiden fikir olsun diye devamını da zaman içinde okurum. Merakla o günleri bekliyorum