- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 33
-
- Konu Sahibi denizbenimadim
Yani nedense erkeklere daha cok guveniyorlar ama biz daha iyi kullaniyoruz kesinlikle.annem icin gecerli degil sanirim bu
annem yilda 1 2 kez mutlaka ufakta olsa kazasi olan dayimin arabasina binerken gayet rahat
niyeyse benim arabaya binerken hatim indiriyo halbuki hiz bile yapmam
arabanin dis gorunusunude goz onunde bulunduruyor bayanlar arabanin disi guzelse sorun yok halbuki opel saglam bir araba ama anlatamiyorumYani nedense erkeklere daha cok guveniyorlar ama biz daha iyi kullaniyoruz kesinlikle.
Ama ciddi anlamda hizin cok alakasi var bunu gozardi etmemek lazim. Hos ben yavas yavas hizlandim ama artik kendime guveniyorum.arabanin dis gorunusunude goz onunde bulunduruyor bayanlar arabanin disi guzelse sorun yok halbuki opel saglam bir araba ama anlatamiyorum
onuda gectim dayimin yaptigi hizla kazada yaralanma ihtimali daha yuksekken benim hizimla en fazla soyle bir yerinden sarsilir oyle bi durumda ama yok arabanin dış gorunusu onemli
hiz cok onemli evet yani benim arabam sahlam diyip bassan allah korusun baskasinin arabasina vursan o arabadaki insanlar ne yapacakAma ciddi anlamda hizin cok alakasi var bunu gozardi etmemek lazim. Hos ben yavas yavas hizlandim ama artik kendime guveniyorum.
Evet ya dis gorunus cok onemli bazi insanlar icin ama en saglam arabalar alman araclari maalesef.
Gercekten oyle. Kaldi ki cogu insan cocuk koltugu, emniyet kemeri kullanmiyor cok riskli hizli gitmek. Sagdan sagdan yavasca gitmek.en guzelihiz cok onemli evet yani benim arabam sahlam diyip bassan allah korusun baskasinin arabasina vursan o arabadaki insanlar ne yapacak
vuran aracin sadece on tamponu parcalanirken diger aracin ikiye ayrildigi kazalar oluyor.
seninki saglamda ya digeri ne yapsin.
birde ne gerek var aşirı hiza 5 dknerken gidince ne oluyor gec gidince ne oluyor