- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
-
- Konu Sahibi denizbenimadim
Önerebileceğiniz bir araç var mı pekibagaj hacmiyle birlikte oto koltugunu koyacağiniz arka koltuklarida hesaba katin derim bizim araca oto koltugunu koyunca arka taraf 2 kisilik oldu.
bebek arabasini en fazla 2 yasina kadar tasiyosunuz zaten
Doğru geniş datcia da var cayenne de var:))))Bütçenizi de yazsaydınız iyi olmaz mıydı?
Haklısınız 220 bine kadar olabilir.Bütçenizi de yazsaydınız iyi olmaz mıydı?
Haklısınız 220 bine kadar olabilirEn önemlisini yazmamışsınız, bütçe:)
Ben passat kullanıyorum. 3 çocuk koltuğu yerleştirdim arka koltuğa, bagaja da 2 bebek arabası + normal ihtiyaçlar giriyor rahatlıkla.
Mucize yaratmissiniz. 3 cocuk koltugu ile. Demekki cok duzenli yerlestiriyosunuz herseyi bu kadar esya sigdigina goreEn önemlisini yazmamışsınız, bütçe:)
Ben passat kullanıyorum. 3 çocuk koltuğu yerleştirdim arka koltuğa, bagaja da 2 bebek arabası + normal ihtiyaçlar giriyor rahatlıkla.
Benim kalbim de qashqai den yana ama bagaj hacmi kafamı karıştıryor. O nedenle değiştiriyorum zaten. Kaç model sizinki motoru kaç ve yakıtı nasılBen qashqai kullaniyorum. Bagaji gayet genis. Arac koltugunu koyunca arka taraf biraz dar gibi ama diger araclarda dikkat etmedim aynisi oluyor mu. Otonatik vites mutlaka olsun buyuk rahatlik. 6 aydir aracim var hic park sorunu yasanadim. Sedan araclari bende tercih etmem park olayindan dolayi. Simdiden hayirli olsun
Kesinlikle katılıyorum. Bebek arabası kullanmıyoruz artık kızım 25 aylık . Ama koltuğa oturunca ayağı ön koltuğa çok değiyor. Babamda ticari var . Bazen ona koyuyoruz ,onda bile değiyor . Bebek arabasını katlayıp dik bile koyabilirsin ama bu sıkıntı oluyor .bagaj hacmiyle birlikte oto koltugunu koyacağiniz arka koltuklarida hesaba katin derim bizim araca oto koltugunu koyunca arka taraf 2 kisilik oldu.
bebek arabasini en fazla 2 yasina kadar tasiyosunuz zaten
2016 model. Motoru tam bilmiyorum 1.6 olmasi lazim. Cok yakiyor dizel ama ben pek uzun mesafe kullanmiyorum bana yetiyor. Hacim olarak bagaj ne kadar bilmiyorum ama epey bi genis netten bakip su an ki arabanizla karsilastirabilirsiniz.Benim kalbim de qashqai den yana ama bagaj hacmi kafamı karıştıryor. O nedenle değiştiriyorum zaten. Kaç model sizinki motoru kaç ve yakıtı nasıl
Haklısınız 220 bine kadar olabilir.
2. El fiyatlari bile uctu biz 140 bine aldik. Suan 160 bine dahi vermem.Sıfır mı alacaksınız ikinci el mi
İkinci el canım. Sıfırı gereksiz buluyorum. Birkaç yıllık yaşlı olmayan sorun çıkarmayacak geniş bi şeySıfır mı alacaksınız ikinci el mi
Maalesef2. El fiyatlari bile uctu biz 140 bine aldik. Suan 160 bine dahi vermem.