- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 33
-
- Konu Sahibi denizbenimadim
Saydiginiz ozelliklerle ancak 200 bin civarina bi arac bulursunuz. En iyisi test ederken sigdiracaginiz malzemeleri deneyin kesin olsun.Maalesef
Mucize yaratmissiniz. 3 cocuk koltugu ile. Demekki cok duzenli yerlestiriyosunuz herseyi bu kadar esya sigdigina gore
İkinci el canım. Sıfırı gereksiz buluyorum. Birkaç yıllık yaşlı olmayan sorun çıkarmayacak geniş bi şey
220 e kadar çıkabiliriz. Zaten aşağısında temiz bu özelliklerde araba zor. Bizdekini verip üstünü tamamlıcaz inşSaydiginiz ozelliklerle ancak 200 bin civarina bi arac bulursunuz. En iyisi test ederken sigdiracaginiz malzemeleri deneyin kesin olsun.
Ay siz cok yasayin cok guldum. 3 tane koltugu baska arabalarda denediniz mi pekiiAraba almaya bebek koltukları ile giden kaç kisi vardir bilmiyorum
Hangisine sığarsa onu alacaktık. Zaten isofix, sağ sol taraf direkt oturtuluyor.
Ortadaki sıkıntıydı.. oto koltukları da türkiye de olmayan bir marka zaten.
O zaman skoda kodiaq, superb ve passat a sigdilar. Ben sedan araç kullanmayı tercih ettigim için passat oldu.
He bu arada benim kendi aracım octavia ydi. 2 çocukla o da çok çok yeterli.
Çocuk 3 lenince benimki esimin oldu, onun arabasini degistirip ben aldim.
Kesinlikle oyle plakasindan yinede hasar kaydi sorgulayin kesin olsun.220 e kadar çıkabiliriz. Zaten aşağısında temiz bu özelliklerde araba zor. Bizdekini verip üstünü tamamlıcaz inş
Ay siz cok yasayin cok guldum. 3 tane koltugu baska arabalarda denediniz mi pekii
Benim ki bayan akli hep hatchback olsun da park sorunu olmasin kafasindaydim esimde sagolsun surpriz yapti. Akillicada oldu. Yoksa surekli "hayatim geri cikarken arabayi carptim" diye arardim. Kendine yatirim yapmis
Sedanların bagajı geniş de korkuyorum nedenseSedan arabalardan çekinmeyin derim ben sedan kullanıyorum otomatik vites giremediğim yer olmadı. Kocaman da bagajı oluyor
Dusundumde cok aracta denemek cok zor olurdu.Sadece volkswagen ve skoda. Fiyat performans olarak iki marka belirlemiştik zaten.
Ben de sedan araci daha guvenilir buluyorum.
Yere yakın, ve onden arkadan koltuklara mesafesi çok :)
Alışkanlık tamamen :)
O ben de olabilirimDusundumde cok aracta denemek cok zor olurdu.
Benimki trafikte kendine guvenemeyen bayan akli iste.
Arkada ben oturmuyorum ya o yuzden pek onemli degil ; )
1 haftada alışırsınız en geç. Daha önceki arabam küçüktü benim düz vitesti direkt bir geçiş oldu ilk gün sadece vitese alışırken zorlandım gerisi küçük arabayla aynı mantık olmadı park sensörü taktırırsınızSedanların bagajı geniş de korkuyorum nedense
Dusundumde cok aracta denemek cok zor olurdu.
Benimki trafikte kendine guvenemeyen bayan akli iste.
Arkada ben oturmuyorum ya o yuzden pek onemli degil ; )
Evet arabama binenlerde oyle soyluyor bayanin kullandigi araba daha rahat diye. Cunku sinirlenip sagdaki soldakine satasmiyorum kimse eli yureginde gitmiyor, hiz yapmiyorum ondan galibaTrafikte kadınlar çok daha iyi, kendinize güvenin :)
Ama yavas yavas ciktim o kafadan kullandikca gecti korkum. Benim 6 yildir ehliyetim vardi cok nadir araba kullandigim oldu ozguvenim yoktu o yuzden sedan bana cok korkutucu geldi. Simdi bakiyorum da benim arabamla bazi sedanlar neredeyse ayni boyuttaO ben de olabilirim
bende korona cikmadan once suv tarzi veya sedan araclara cok baktimÖnerebileceğiniz bir araç var mı peki
annem icin gecerli degil sanirim buEvet arabama binenlerde oyle soyluyor bayanin kullandigi araba daha rahat diye. Cunku sinirlenip sagdaki soldakine satasmiyorum kimse eli yureginde gitmiyor, hiz yapmiyorum ondan galiba
o halde bmw yada hondalara bakinHaklısınız 220 bine kadar olabilir.