Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim 2 çocuğum var oğlum 3.5 yaşında kızımda 9 aylık nasıl dders çalışıyorsunuz demişinya arkadaşım tam bir kaooos. geecem gündüzüm birbirine karıştı gecenin 3 ünde yattığm oluyo yani gerçekten çok zor oluyo ama napalım çıktık bi yola ya olucaaaak ya olucaaak.bu son sınav bitti ya bende bi ooooh çektim artık uyuyabilicem gündüzleri dışarı çıkabilicem çok şükür rabbim seneye inşallah kolaylık verirde bizde fazla yıpranmadan okulumuzu bitiririz rabbim herkesin gönlüne göre verin insan isteyince yapamıcağı hiç birşey yokmuş yeterki istesin azmetsin ben bunu öğrendim
wallaa benim de 19 aylık bir kızım var maşallah cuma günü de ctesi günü mum tutturdu bana saat 03:00 te uyudu uyuyana kadar da ağla zırla huysuzluk yaptı mahvetti beni. o kafayla ertesi gün sınava girdim ouyudukça çalıştım. öğle uyutabildiysem bazen. daha çok gece :26:
Benim de biri 10 yaşında biri 2 buçuk yaşında iki çocuğum var, düzenli çalışarak yani günde 1 saat de olsa tam 9 ay boyunca, dört dönemdir yüksek onur alıyorum.Kitapları iyice okuyorum, fırsat buldukça, arabada, wc de, mutfakta, her yerde soru bankalarından soru çözüyorum...