1 hafta sonra 1 yaşına girecek bi oğlum var.akşam gayet rahat uyuyor fakat gece boyunca belki 4 5 sefer ağlayarak uyanıyor.ya biraz yanımda uyuyarak ya da süt içerek tekrar uykuya dalıyor sabah en geç 7 buçukta kalkıyor.13 haftalık hamileyim bu uyanmalar perişan ediyo beni. Oğlum 10 ayını geçmişti memeyi bıraktık hamile olduğumu öğrenince.gece emmeye kalkardı bi alışkanlık mı dersiniz.sizinkiler nasıl ve sizce bu ne kadar daha sürer arkadaşlar ya....sevgiler hepinize
ay canim benim yaaaaa bebegin daha cok kucuk birde hamilelik allah yardimcin olsun.benimde iki kizim var 5 yas ve 13 aylik
ikisindede sorun yasamadim cok fazla.askam 8de yatarlar sabah 8e kadar uyurlar.aksam yemegi az yerlerse 1 kere sut icmek icin ve yaz aylari malum sicak susadiklari icin kalkarlar
okadar onun disinda kalkmazlar.
10 aylik bir bebegin meme birakmasi onu etkilemistir canim.ve yanimda uyuyarak dalardi demissin oda senin kokuna alistigini ve sensiz yatamadigina isarettir.kokunu ariyor ve emme refleksi var hala
biraz zaman daha lazim sanirim.yasina kadar idare et bakalim bir canim
umidi kesilince duzene girecektir
allah yardimcin olsun cok zor.
canım sen hamileysen eşin kalksın zaten anne sütü almıyormuş oda daha bebek oldugu için hiç nedensiz bile kalkabilir sana önerim her kalktıgında su verin bebekler gece su içmek istiyolar zamanla düzelir merak etme
seninkilerinde arası 1.5 yaş benimde öyle olacak allah izin verirse.nasıl çok zor oluyomu 2 bebeği birden büyütmek.doğumun normalmi sezeryenmi.benimki sezeryen oldu.son aylarda çok ağrı oluyomuş diyorlar..allah sanada kolaylık versin canımevet cnm ya geceleri aynı problemi bende yaşıyorum.büyük oğlum üç yaşını bitirdi,daha yeni yeni düzeldi geceleri kalkmıyo artık.ama küçük 1.5 yaşında,bebekken daha rahattı çok az uynırdı geceleri şimdi 5-6 kere kalkıyo.mama yemek istemiyo ve çok sinirli uyanıyo.su içiyo bol bol.bende bu konuda çok çaresizim.kafamçokkarıştıallah yardımcımız olsun
:ecrin_bebek:benım kızımda dort bucuk aylık ve accayıp sıkayetcıyım uyumuyo hıc..
gunduz ayagımda sallıyorum ve uyanana kadar ındıremıyorumhemen acıyo gozlerını yoksa ..evde cıngene salıncagı yaptım yarım saat sallıyorum en fazla 15 dak uyuyo ıcındeçç
gecede bır saatte anca uyuyo 2 ye kadar falan saatte bır kalkıyo sonrada yarım saate bır :1shok:
cok yoruluyorum hıc dınlenmeye fırsatım yk
ALLAHIM ona saglık versın katlanıyorum ama bende stres lı oluyorum ozaman bende ıyı olmalıyımkı onunla daha ıyı vakıt gecıreyım
dıye dusunuyorum INSAALLAH en kısa zamanda duzelır:çok üzgünüm: dort bucuk ayda 27 kılo verdım gercı benım ıstedıgımde buydu ama baya hızlı oldu...ALLAH yardımcımız olsun:a015:
ben 18 ay boyunca dediğiniz gibi gecede 40 kere kalkarak geçirdim. sonunda oğlum uyuduktan sonra suyunu yastığının yanına koyuyordum, gece uyanma saatinden 15 dk önce de kalkıp sütünü ısıtıp suyunun yanına koydum. birkaç gece zorlandı alışmakta bağırdı biraz. sonra alıştı elini her attığında sütünü suyunu bulmaya.bu ay 2 yaşını doldurdu sadece su içiyor, bitirip koyuyor bir tarafa kaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek:aynı dertten bende muzdaribimoğluşum ballı kaymağım 7 buçuk aylık allah sağlık versinde diyorum ama zor oluyo tabi.her saat başı bazende 2 saatte bir uyanıyor.her uyandığındada mama yemeden uyumuyo kafamçokkarıştı.nasıl düzene girecek bilmiyorum bilen varsada bilgisine ihtiyacım varhihoyyythasretim uykuyaaaaaaaaaaa
slm gizemre seninle aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım hamileyken çok zor oluyor benimki üstelik ayrıda yatmıyor ve kulağımı bırakmıyor ne yapcam bilmiyorum bebekte doğunca dört kişibir yatakta yatacağız herhalde o kadar bunalıyorum ki sinirli olmaya başladım sende de öylemi sabır tükeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?