arkadaşlar bende dun kontrole gittim dr um kız dedi hala pipisi yok ama kızlarda kesin konuşmayı sevmiyorum siz yinede bişiler almayın dedi 15 gün sonra yine gidicez hem 3lü test yapılcak ozaman kesinleşir dedi yani şimdilik kız bebişim :)) işallah sağlıklı olurda kız erkek önemli değil
kızlarrcımm benimde kızım oluyoo bugün geldik dokrotdan allahım nasılda belliydi kukusu ya resmen anne bak der gibi açmıstı.tüm istiyenler ögrensin inşallah.aybüke sen yani :))
kızlarrcımm benimde kızım oluyoo bugün geldik dokrotdan allahım nasılda belliydi kukusu ya resmen anne bak der gibi açmıstı.tüm istiyenler ögrensin inşallah.aybüke sen yani :))
yaaa benim bebekte göstermedi cinsiyetini, çatlayacam yaaaa,
gözün aydın allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin canım. yaaa ben ne zamn ögrenecem ya offf. bu arada kızlar baya çogaldı hadi hayırlısıBayanlar benimde prensesim geliyoo... kızım oluyoo...
slm nisan bende 2 gün önce 4 lü test yaptırdım 16 haftalıktı tam doktorum 3 lü mü 4 lü testmi yaptırmak istersiniz dedi 4 lüde herşey net olduğu için 4 lü yaptırdık az önce labaratuvardan aradılar sonuç çıkmış çok korkuyorum biproblem çıkacak diye cinsiyetini çok merak ediyorum hiç birşey söylemiyo dr sinir oluyorum.. sen kaç haftalıksın şu an kafam karıştı sanki bi problem varmış gibi erken yaptırdı doktorum bana bu testi diye düşünüyorum??
Ben de dün öğrendim oğluşum geliyor, hiç yormadan dr amcasını ve bizi gösterdi bebişim. 14+1 de öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?