bebeklerinizi oturtmaya nasıl alıştırdınız?

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
38
kızlar bebişlerinizi oturmaya nasıl alıştırdınız ya ben artık otursun istiyorum yanlarına minder koyuyorum yavas yavas alıssın dıye bu seferde yuz ustu dusuyo hıc dengede duramıyo napmam laızm nasıl alıstırıcam ben oglumu oturmaya yardımcı olursanız sevınırım:asigim:

kızım 4,5 aylıkken hafif hafif kucağımda sırtını destekleyerek oturttum..5 aylık olunca kanepe köşelerinde önüne sağına soluna minder koydum..ilk zamanlar zor oldu sürekli düşüyordu ama 6 aylık olunca vücudunu tutabildi..sadece sırtına destek verdim..6,5 aylık olunca kendi kendine oturur oldu ama ben yinede güvenemeyip arkasına yastık felan koydum..şimdi ise çok rahat oturuyor eğilip uzanıp herşeyi alıyor vücüdunu hiç bozmadan sabit bi şekilde oturuyo..desteksiz oturduğu ilk zamanlar çok komikti..alışamadığı için sürekli sallanarak oturuyordu..

kızlar bebişlerinizi oturmaya nasıl alıştırdınız ya ben artık otursun istiyorum yanlarına minder koyuyorum yavas yavas alıssın dıye bu seferde yuz ustu dusuyo hıc dengede duramıyo napmam laızm nasıl alıstırıcam ben oglumu oturmaya yardımcı olursanız sevınırım:asigim:

bu ne acele?vakti gelince(ki anatomik vücut yaşı denir buna)o zaten kendisi oturacak.

benim bebegim 4 aylık hiç tek başına oturtmadım
sadece artık kucagımda çok dik olmasada oturtuyorum sanırım 6.ayında tamammen oturabilecekler

benim kuzuda yazık oturmaya calısıyor ama 5-6 sanıye sonra one dogru egılmeye baslıyor,yavas yavas guclenıcek kasları heralde 6. ayda oturmaya baslarlar yavrular

canım benim oğlumda 3,5 aylık olduktan sonra kucağıma aldığımda öne doğru kendini itiyor oturmaya çalışıyordu. bende kucağımda sırtını destekleyerek oturmasına izin verdim şimdi 4 aylık . kerata oturmayı çok seviyor

benim kızım 5 aylıkken kucağımızda oturmaya başladı...
daha sonra yastıklarla minderlerle destekledim...
şimdi 7. ayı bitti ve kendi kendine oturabiliyor pek zorlanmadım ben...

X