Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeklerinize nerden kıyafet alıyorsunuz

Ben ABD de yasiyorum Gap baby ve the childrens place de buradaki alt tabakanin alisveris yaptigi yerler...c&a da Avrupadaki en ucuz magaza... bence markalara cok takilmamak lazim kalitesine ve dizayna bakmak lazim ben mothercare in pijamalari ve citcitli body leri kadar kaliteli baska yerde gormedim. Gap in logolu kapsonlu hoody leri guzel yika yika kullan.aziz bebenin de cok kaliteli giysileri ve bedenleri buyuk toplu bebekler icin ideal.Nike adidas, gibi markalarin cocuk esortmanlari ve t-shirtleri cok kalitesiz.Burda ucuz ama ben almiyorum.carters in bir yasina kadar olan giysileri kaliteli ama bir yasindan sonrakiler cok kotu cunku pamuklu degil burdakiler yangin cikar diye pamuklu yapmiyorlar. gymboore nin bedenleri normalden genis ve boylari kisa ama kaliteli osh kosh bosh carters a ait ama carters in bir alt kalitesini satiyor.Old navy de Gap e ait ama mallari bir alt kalite.

Yazdıgınız herseyin altina imzami atabilirim cok dogru yazmissiniz. Ozellikle bebegimin tenine degecek body gibi iç giyim kıyafetlerini mothercaredan aliyorum cunku en kaliteli penye o mağazada var. Çok yerin penyesini denedim hbepsi hemen sertlesiyor ve yamuluyor bi de pamuklaniyor.

Benim bebis uc aylik. Ben merterden aliyorum. Fuar baby nin bidy ve tulumlarini aliyorum ordan. Ck kaliteli ve ucuz. Mesela gecenlerde uc tane uzun kollu bodyi 10tlye aldim. Yumusacik. Bazi magazalrda unlu markalarin outlet urunleri var. cok kucuk bir defo sayesinde cok ucuza zara,george,gibi markalrin urunlerini bulabiliyorum. Sonra wenice de var orada. Valla cok ilginc bisey istersem mothercare ve benzerlerine bakarim ama bi body ya da tulum icin tek tercih edecegim yer mmerter.

alışveriş mazasımı bahsettiğiniz yer merak ettim tatil için gelecegiz ist.ve merter tarafında kalacagız orya gelmişken bebgimede bişeyler almak istiyorum ondan sordum canım yeri ögrenmek için

Yok degil.merterin carsisinda bu soylediklerim. Merterin ana sokagi boyunca gorebilirsiniz. Bir de merterde en asagida ziraat bankasinin karsisindan migrosa gider gibi devam ettiginizde solda iki dukkan var. bunlar zaranin defolu urunlerini satiyo. Defosuz olanar da cok ucuz. Fuar baby ise merterdin islek caddesinde yukarida sagda kaliyo.wenice ise en asagida ziraat bankasinin karsisinda. Aslinda soyle bir egezerseniz daha cazip yerler de bulabilirsiniz.

lcw den alışveriş yapmam kalitesiz bulurum iki yıkamada hemen dikişleri patlar, lastikleri gevşer.c&a nın kalpları çok küçük lastikleri hemen gevşiyo. ama mathercare den aldığım her şeyden çok memnun kalmışımdır. yıka yıka hiç bi şey olmaz, modelleri çok güzel ve yüz de yüz pamuk daha ne olsun. ayrıca zara, h&m, kanz, marks&spencer(kalıpları biraz küçük)

kızlar zaranın ve mothercare nin tasarımları güzel. ama burada yok. acaba fiyatları genel olrak ne kadar?
zaranın sitesindeki fiyatlar aynı mı?

Benim yigenim zara dan gıyınıyor.suan 3 haftalik. biz almanyada yasiyoruz ve burda 5-6 tane zara dükkani var..ordan aliriz. suan hic online den siparis vermedım.. TL e cevirecek olursak
hirka lar 70 tl
pantolonlar 40 tl den basliyor
ceketler 60 tl
bodyler 30 tl
erkek gömlekleri 40 tl
ayakkabi 50 tl
elbiseler 40 tl den basliyor.

fiyatlar uygun mu dersen.kesinlikle degil..ama zara nin ürünleri cok hos ve cok tatli duruyor bebeklerde.. büyük bay ve bayan larin ürünleri bu kadar hos olmuyor bence. kendime zara dan almam mesela
burda H&M , GAP, Benetton, Esprıt, C&A gibi ürünler dolu ama hic biri ZARA nin modellerını tutmuyor.

ve sene de 2 kez kampanya oluyor...bütün ürünler 80% kadar düsüyor..tabi o zaman cok cok daha uygunu gelır. bu kampanyalar zara online shop da da uyguluyorlar

bugun bende baktım ınternetten zara ya gerçekten müthiş şeyler var çocuklar için ama fıyatları baya bı uçuk bu yılda iki kez ındırım ne zaman oluyor acaba bılgınız var mı

bu yilda artik iki kez indirim olmaz..yil bitti sayılır birinci kampanya sene sonu yanı bugün..2 cisi yazın olur

almanya dan zara nın online shopunu girdim bugün burda baslamıs indirimler..haftaya veya öbür haftaya 50 tl lik kiyafetı 8tl e alabilirsin. bugün dükkanlara da baktim orda da baslamıs..ama TR sitesinden burdan gördügüm kadarıyle henüz kampanya baslamamıs

Kanz (şuanda %50 indirim var kidycity.com)
gap
ralph lauren
calvin klein
chicco
nıke
adıdas
puma

kanz hariç diğer saydığım markaları markabebe.com da bulabilirsiniz...

Mothercare,Gap, joker(petite batoue) ve ozel gunler için Jacadi...ben genelde bu markalardan aldım fakat yuzde yuz coton olan tum cicilerdebde alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…