Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ABD de yasiyorum Gap baby ve the childrens place de buradaki alt tabakanin alisveris yaptigi yerler...c&a da Avrupadaki en ucuz magaza... bence markalara cok takilmamak lazim kalitesine ve dizayna bakmak lazim ben mothercare in pijamalari ve citcitli body leri kadar kaliteli baska yerde gormedim. Gap in logolu kapsonlu hoody leri guzel yika yika kullan.aziz bebenin de cok kaliteli giysileri ve bedenleri buyuk toplu bebekler icin ideal.Nike adidas, gibi markalarin cocuk esortmanlari ve t-shirtleri cok kalitesiz.Burda ucuz ama ben almiyorum.carters in bir yasina kadar olan giysileri kaliteli ama bir yasindan sonrakiler cok kotu cunku pamuklu degil burdakiler yangin cikar diye pamuklu yapmiyorlar. gymboore nin bedenleri normalden genis ve boylari kisa ama kaliteli osh kosh bosh carters a ait ama carters in bir alt kalitesini satiyor.Old navy de Gap e ait ama mallari bir alt kalite.kızım kıyafet konusunda çok şanslıdır
kızımın alışverişini genelde yurdışına gittimizde yapiyoruz
zaten çok sık gidiyoruz
özellikle h&m, c&a, gap baby, nike, esprit den alışveriş yapiyoruz
burdan aldığım zaman benetton 012 tercih ediyorum
mothercare gibi mağazaları pek beğenmiyorum, ürünleri nedense kaliteli gelmiyor zaten fazlada seçenek olmuyor buna rağmende fiyatları çok uçuk
Ben ABD de yasiyorum Gap baby ve the childrens place de buradaki alt tabakanin alisveris yaptigi yerler...c&a da Avrupadaki en ucuz magaza... bence markalara cok takilmamak lazim kalitesine ve dizayna bakmak lazim ben mothercare in pijamalari ve citcitli body leri kadar kaliteli baska yerde gormedim. Gap in logolu kapsonlu hoody leri guzel yika yika kullan.aziz bebenin de cok kaliteli giysileri ve bedenleri buyuk toplu bebekler icin ideal.Nike adidas, gibi markalarin cocuk esortmanlari ve t-shirtleri cok kalitesiz.Burda ucuz ama ben almiyorum.carters in bir yasina kadar olan giysileri kaliteli ama bir yasindan sonrakiler cok kotu cunku pamuklu degil burdakiler yangin cikar diye pamuklu yapmiyorlar. gymboore nin bedenleri normalden genis ve boylari kisa ama kaliteli osh kosh bosh carters a ait ama carters in bir alt kalitesini satiyor.Old navy de Gap e ait ama mallari bir alt kalite.
Benim bebis uc aylik. Ben merterden aliyorum. Fuar baby nin bidy ve tulumlarini aliyorum ordan. Ck kaliteli ve ucuz. Mesela gecenlerde uc tane uzun kollu bodyi 10tlye aldim. Yumusacik. Bazi magazalrda unlu markalarin outlet urunleri var. cok kucuk bir defo sayesinde cok ucuza zara,george,gibi markalrin urunlerini bulabiliyorum. Sonra wenice de var orada. Valla cok ilginc bisey istersem mothercare ve benzerlerine bakarim ama bi body ya da tulum icin tek tercih edecegim yer mmerter.
kızlar zaranın ve mothercare nin tasarımları güzel. ama burada yok. acaba fiyatları genel olrak ne kadar?
zaranın sitesindeki fiyatlar aynı mı?
atans hızır gibisin inan.
Çok teşekkürler. nasıl teşekkür etsem sana?:)