ben de lcw,bücürük,c&a dan alıyorum,internet sitesinden de arastırıyorum bazı sıtelerde anneler kullanmadıkları esyaları satıyor daha ucuza gelıyor.cıtcıtlı body lerı 2-6tl,slopetleri 15,pijama takımlarını 10-15 arası alabılıyorum.
bende wenıce,c&a ve lcw den alıyorum.motheercare ve zara cok cok guzel ama cok pahalı kıyamıyorum valla oralardan almaya.herkes ındırımlerde gıdın oralara dıyo ama ındırımlerı bıle pahalı gelıyo bana yada ben bulamıyorum heralde yanı bende terslık var sanırım.ama ozellıkle wenıcenın ındırımlerı cok uygun ve cok guzel seyler oluyo.
bebek eşyası aldığım yerleri düşündüm de ist. da her yerden almışım sanırım , ilk bebek heycanı :) ama artık durdurdum kendimi :)
idil baby, zara, C&A, gap, mothercare, wenice, hatta geçen gün mutfak alışverişi sırasında real'den bile birşey bulup aldım :) birçoğunu da indirimden aldım
b&g store, mather care,gap,polo nun çocuk bölümü gerçekten çok kaliteli ürünleri bücürük,birde bazı semtlerde bulunan miniço mağazaları var orası gerçekten çok ucuz ve kaliteli 5 tl ye harika eşorfman takımları,2 liraya yada 1 liraya çok güzel badyler oluyor 100 liraya dünyanın şeyini alabiliyosunuz gerçekten kaliteli ama genelde aldığım marklar yukarda yazdıklarım
merhaba gitti gidiyora baktınız mı hiç.Ben bebeğimin çok çok az kullandığı mothercare, kanz, idil baby,caramell , albimini ve daha birçok marka kıyafetlerini orada değerlendiriyorum.Hem de çok çok uygun fiyatlarla.ılgilenirseniz kullanıcı adım orada da pmta
lcw, mother&care,wenice , C&a yada uygun gelşen hoşuma giden başka markalarda olabiliyor bazen. motherden genellikle iç badilerini alıyorum. su 7 li olanlardan. memnunum çok tavsiye ederim.
gymboree türkiye'ye 20 dolar kargo bedeliyle gönderim yapıyor duyurulur.
ayrıca baby gap ve zara'nın indirim günlerini takip etmek lazım. 100 lira olan mantoyu 25 liraya aldım.
bikini mayo içinse tek tercihim kate mack. az biraz tuzlu ama kızım içinde harika görünüyor.
BENDE ZARA-MOTHERCARE-BENETTON-BÜCÜRÜK-PANCO-GAP-H&M-CICHILD-RAMMA MAMMA-ANDYWAWA DÜNDE TOMMY HILFIGERDEN YAZLIK TULUM ALDIM...
AKLIMDA OLANLAR SıMDıLıK BUNLAR
ASLINDA LCW YE VERDıĞıNıZ PARAYLA DAHA KALıTELı SIK SEYLER ALABıLıRSıNıZ.BEN LCW DEN BıŞEY ALMIYORUM HEM COK RENKLı PEK SEVMıYORUM HEMDE YOLDA GÖRDÜĞÜM 10 COCUKTAN 8 ıNDE VAR :) BAKIN Bı SıTE SÖYLıYEYıM HEM UCUZ HEM KALıTELı http://www.cocukkiyafetleri.com/
Genelde MotherCare,B&G Store,Kanz,Benettondan alıyorum.
İndirimden de alıyorum ama Alya kıyafet konusunda çok şanslı,teyzesi,halası,babanne ve benim iki halam sürekli kıyafet alırlar o yüzden de ben ihtiyacından çok beğendiğim şeyleri alıyorum.
kumaş seçimi ve modellerinin rahatlığı açısından ; mother care..
modellerinin şıklığı için; zara'yı tercih ediyorum...ama dolabımızın büyük çoğunluğu mother care..fiyatları da abartılı değil..
kızım kıyafet konusunda çok şanslıdır
kızımın alışverişini genelde yurdışına gittimizde yapiyoruz
zaten çok sık gidiyoruz
özellikle h&m, c&a, gap baby, nike, esprit den alışveriş yapiyoruz
burdan aldığım zaman benetton 012 tercih ediyorum
mothercare gibi mağazaları pek beğenmiyorum, ürünleri nedense kaliteli gelmiyor zaten fazlada seçenek olmuyor buna rağmende fiyatları çok uçuk
carter's, the children's place, early days, gap, gymboree, osh kosh, zara, john lewis, cichild, h&m, chicco, next...
mothercare asla almam. ingilterede alt seviyede magazadan sayilir. kumaslari esner, ceker, pamuklanir. ornegin gapi haftada iki kere yikarsin, tepe tepe kullanirsin gene de ilk gunku gibi kalir. yerli uretim de kalitelidir ancak tasarimlari kotudur. yerli uretim (idil, fuar, vs.) kumas kalitesi iyi oldugundan bodylerde tercihimdir.
doğdugundan beri idil bebeden aylık alışverişini yapıyorum (idilin ümraniye mağazasını daha cok beğendim bu arada )ama mothercare panço kanz zara lcwdanda alışveriş yapıyorum tercih meselesi
öncelikle herkese slm:)) daha çok yeni bi anneyim ama biz alışverişlerimize 9 ay önceden başladık ve bir çok markayı denedim:) mothercare konusunda çoğunuzla aynı fikirde değilim hem kalıpları çok büyük hem kendini salıyor kıyafetleri... zara, benetton, baby gap,h&m, b&g store en iyilerinden diyelim:) önermek istediğim bi marka var türkiyede ilk defa denenmek için forum istanbulda açılmış ... zara standardında ve fiyatlarda aşağı yukarı aynı hatta biraz daha uygun denebilir. mükemmel kalitede... Z&Co mağazanın adı! bilinen markalar zaten kanıtlamıştr kendini ama bence güzel bi mağaza.. ilgilenenlere ve istanbulda olanlara duyurulur:))
doğumdan önce bebek için hazırlık yaparken hep markalı kıyafetler aldık.. Mothercare, idil baby gibi...
Bebeğim bugün 53gnlük oldu ve aldıklarımızın bi çoğunu giyemeden büyüdü bile..
Zaten giyse de her emdiğini kusuyor Sürekli kıyafet değiştirip her gün bütün kıyafetleri yıkanıyor...
Ben de artık pazardan alıyorum kıyafetlerini. Hem 5TL gibi gayet ucuz fiyatlara hem de zaten kaç gün giyecek ki.. Hemen küçülüyor...