Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeklerinize nerden kıyafet alıyorsunuz

pembekzm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
211
7
118
slm bebeklerinize nerden giysiler alıyorsunuz indirimleri fiyatları yazarsanız sevinrim

Bende yazayım nerden aldıĞımı zara
Şu an ındırımde bÜcÜrÜk kanz
lcw ve c&a dan alıyorumm

ben chicco,mothercare,c&a dan alıyorum genele bana pek fırsat kalmıyo gerçi anane ve babanesinden:sm_cool:

Bende genelde Mothercare, Zara ve Lcw'den alıyorum. Ama onun dışında herhangi bir bebek mağazasından da beğendiğim bişey olursa alıyorum. Lcw her zaman uygun zaten. Zara'da da belirli dönemlerde indirim oluyor ama ben pek takip edemiyorum.

lcw den genelde alırım. her zaman fiyat olarak uygun olduğunu düşünüyorum. zaten çocuklar hızlı büyüyorlar. bir iki giydiği birşeyi eskitemeden ya kolu kısalıyor yada paçası. çok para vermeye gerek görmüyorum o yüzden ....

zara da kaç aydan başlıyor kıyafetlerr?

mothercare ve soobee den alıyorum. izmirliler bilirler soobee yi. çok kaliteli üreünleri. istanbulda da şubesi var. 0-12 yaş arası kıyafetler var. indirimleri süper oluyor. netten de alma imkanı var.

özellikle kanz ve wenice den alıyorum.kanz da genelde ocak ayında güzel indirimler oluyor.bebekler için çok ideal.kumaşları pamuklu oldukça rahat.

LCW alıyorum hep
nadirde olsa günlük giymeye pazardan aldığımda oldu.
Mothercare buradan hiç almadım,en kıza zamanda bi uğrayım.

Aziz bebe ... Wenice ...kanz...joker...
Wenice de şu an indirim var

Son düzenleme:
bende genelde lcw alıyorum.ama beğendiğimbaşka biyerden de alabiliyorum.bu arada erkek bebiş anneleri lcw de gömlekler var alttan çıtçıtlı.tıpkı bady ler gibi.süper oluyo pantolondan yukarı çıkmıyo hiç.çok rahat beli hep kapalı kalıyo :)))) hem de 10 TL....ama çoğu lcw de bitmiş gelecek diyolar ama bilmiyorum.ben maltepe sahil'dekinden aldım.sizde bi sorun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…