Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende genelde Mothercare, Zara ve Lcw'den alıyorum. Ama onun dışında herhangi bir bebek mağazasından da beğendiğim bişey olursa alıyorum. Lcw her zaman uygun zaten. Zara'da da belirli dönemlerde indirim oluyor ama ben pek takip edemiyorum.
lcw den genelde alırım. her zaman fiyat olarak uygun olduğunu düşünüyorum. zaten çocuklar hızlı büyüyorlar. bir iki giydiği birşeyi eskitemeden ya kolu kısalıyor yada paçası. çok para vermeye gerek görmüyorum o yüzden ....
mothercare ve soobee den alıyorum. izmirliler bilirler soobee yi. çok kaliteli üreünleri. istanbulda da şubesi var. 0-12 yaş arası kıyafetler var. indirimleri süper oluyor. netten de alma imkanı var.
bende genelde lcw alıyorum.ama beğendiğimbaşka biyerden de alabiliyorum.bu arada erkek bebiş anneleri lcw de gömlekler var alttan çıtçıtlı.tıpkı bady ler gibi.süper oluyo pantolondan yukarı çıkmıyo hiç.çok rahat beli hep kapalı kalıyo :)))) hem de 10 TL....ama çoğu lcw de bitmiş gelecek diyolar ama bilmiyorum.ben maltepe sahil'dekinden aldım.sizde bi sorun isterseniz.