Bebek Beslenmesi bebeklerinize ne sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz ve dışarı çıkarıyor musunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bugün dışarı çıktık bebeğimle. pazara bile gittik. ya baharın geldiğini hissettim cidden. opuyorumnanaktan

fırsatım olursa her aksam yoksa haftada ıkı uc kackere bos olursam yıkıyorum dısarı cıkcagımız zaman degılde gelınce oğlum 3aylık domuz grıbınden bızde cok etkılendım sadece dr gıt gel ev hapsı bır ay önce basladık gezmelre önce ev gezmelrı şimdı bebek arabamızıda aldık ana oğul cıkıp gezıp gelıyoruz :)

kızım şu anda 2.5 aylık ilk zamanlar hergün yıkıyordum doktoru gün aşırı yıka dedi bende gün aşırı yıkıyorum havalar biraz daha ısınsın hergün yıkamaya başlıcam yine birde akşamları yıkıyorum yıkayıp dışarı çıkarmıyorum yani
dışarı çıkma konusnda ilk haftadan çıkmaya başladık ve haftanın en az 3 4 günü dışardayız evde olduğumuz günlerde balkona yada bahçeye çıkarıyorum asıl dışarı çıkarmazsan fazla her çıktığında alışkın olmadığı için hasta olabilr.doktorumuz bize bol bol dışarı çıkarın dedi.

doğduğundan beri gün aşırı yıkıyoruz....hatta bi ara atopik dermatit vardı hergün yıkardık....şimdi daha iyi çok şükür....yatarken banyo yaptığı için çıkarmıyoruz...

Geçen sene bu zamanlarda bebeğim 3 aylıktı. Gün aşırı en kötü ihtimal haftada 2-3 kere yıkıyordum. Haziran a girer girmez her gün yıkadım Eylül 15 e kadar.

doğduğundan beri gün aşırı yıkıyoruz....hatta bi ara atopik dermatit vardı hergün yıkardık....şimdi daha iyi çok şükür....yatarken banyo yaptığı için çıkarmıyoruz...

kac aylık bebeğin bizim atopik dermatit 11-12 aylıkken çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…