Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sebamed i tavsiye ederim.Konak oluşumunu önlüyor ayrıca dıger ürünlerlden daha güvenli.Kanser hastalarına bağışıklıkları düştüğünde bile sebamed kremleri veriliyor,
ben sebamedin ıslak mendilini 1 kere aldım doğum yaptığımda hastanede kullandım hastaneden çıkmadan bitti zaten ıslak mendiline okadar para vermek bencede gereksiz niveanın ıslak mendili güzel fiyatıda iyi
Sabun, şampuan, pişik kreminde kesinlikle sebamed biraz pahalı ama uzun süre kullanılıyor. Islak mendil sadece dışarı çıktığımız zamanlarda kullanıyoruz onda da molfix tercih ediyorum.
ben doğduğundan beri bübchen marka şampuan vücut şampuanı yağı ve yüz kremini kullanıyorum çokta memnunum hiç konak oluşmadı kafasında vücududa hiç kurumadı her banyodan sonra yağlıyorum birde mis gibi kokuyo tavsiye ederim ıslak mendildede huggıes ve niveadan şaşmam.....
kızım doğduğundan beri nıvae pişik önleyici kremini kullandım hiç pişik olmadı şimdi 5 aylık.ilk doğduğunda 2 ay unibaby ıslak mendil kullandım.bebedor nıvae ve huggıesin ıslak mendillerini kullandım şimdi dalin aldım ay tam bebek kokusu bayılıyorum ona kustuğu zaman bile onunla siliyorum ağının kenarlarını herkes yeni mi banyo yaptın yareni diyor.şiddetle tavsiye ediyorum pehlivanoğlunda 3lüsü 8.500 izmir kemeraltı minada 7.500 haberinzi olsun