Allahtan eşim her işime yardımcı oluyor, yemeğe de kızımın bakımına da, temizliğe de..Yoksa mümkün değil yetişemem...Ama iki kişi paylaşınca yetişiliyor bir şekilde..
Hafta içi sabahları erken kalkıyorum, normalde 8 de evden çıkıyorum ama 6 da kalkıyorum genelde..Kızımın çorbasını falan yapıyorum akşama için..Evi de bir toparlayıp öyle çıkıyorum..
Eşim sağolsun o da çıkmadan geceden yıkanmış olan bulaşık makinesini falan boşaltıyor..
Böylelikle akşam dönüşümüze rutin iş bırakmamış oluyoruz..
Yemek bazen yapıyoruz bazen dışarıdan yiyoruz, haftada bir ikide melemendi, kahvaltılıktı derken öyle anlı şanlı akşam yemekleri olmuyor tabii ki...
Evi süpürme silme işini haftasonuna bırakıyoruz..
Çamaşırları genelde perşembe ve cuma akşamı yıkıyoruz ki o da hafta sonuna kalmasın...
Kızıma teyzem bakıyor sağolsun o da Denizin yemekleri konusunda yardımcı oluyor, kendi yaptıklarından falan getiriyotr bize de :) Biz hazır yesek bile çocuk ev yemeği yiyor böylelikle...
Bunun dışında inanın hiç eskisi gibi detaylı işler yapmıyorum umurumda da değil..Zaten akşama kadar kızımı çok ama çok özlüyorum..Bu nedenle hafta içi akşamlarımı, ve hafta sonumu kızıma ayırıyorum...
Zaten eşimi de çok özlüyorum.. Onla da eskisi gibi uzun sohbetler edemiyoruz
Bu nedenle cumartesi akşamlarına ekstra bi plan yapmıyoruz..
İstisnasız her cumartesi kızım uyuduktan sonra oturuyoruz, bir-iki kadeh kırmızı şarap içiyoruz..
Film izliyoruz laflıyoruz..Nasılsa ertesi gün pazar diyoruz..Sanırım bunlarda etkili oluyor ki hiç doğum sonrası problemleri yaşamadık biz resmen ikimizde haftanın yorgunluğunu atıyoruz böylelikle deşarj oluyoruz
Bence kimse iş yapıcam diye hayatı kaçırmasn işler bir şekilde halloluyor..Asgari düzeyde iş yapın hayatınızı yaşayın..Eşimle kızımla huzurla geçen bir saatin verdiği mutluluğu tertemiz bir ev veremez bana..ya da 3-5 çeşit yemek de veremez..Tercih meselesi tabii ama allahtan aşkımla biz aynı kafadanız ve bu şekilde herşeye de yetişiyoruz :)