Benim bebeğim müzik dinlemek çok mutlu ediyor,özellikle uykuya geçiş sürecinde müzik olunca çok hızlı uyuyor.Bazen ben ninni söylüyorum bazen Klasik müzik dinletiyorum enstrümantal Türk müzikleri hepsini beğeniyor ama en çok Fazıl Say ı.Sizinkiler ne dinliyor tavsiyede bulunursanız çok mutlu olurum.
ben kızıma çocuk şarkıları söylüyorum birlikte oynuyoruz çok hoşuna gidiyor.sınıf öğretmeni olduğum için bi dünya çocuk şarkısı biliyorum kızımda bayılıyor.
ben e bebekten IQ öocuk diye bir cd aldım ayrıca bir tane daha müzik cd var onları dinliyorum birde tomy nin müzikli bir oyuncapu var onuda seviyor daha 1 aylık ama müzik duyunca sakinleşiyor heralde hamileyken uyumadan önce hep müzik dinlemem bunun sebebi bilemiyorum:)
babayeinsteinin müziklerini dinliyor oyun oynarken arka planda hep çalıyorum tv açmıyorum yanında bir de netten çocuk şarkıları indirmiştim bay mikrop falan onları dinliyor hatta şu an fonda chicken dance çalıyor bir de uyurken ben söylüyorum yemyeşil kırlarda bir yavru geyik varmış annesinin yanında hoplaya zıplaya oynarmış zzzzzzzz...
babayeinstein bugün bende dinletmeye başladım uykuya çok çabuk geçiyor ve uyurkende hep uykuya dalarken dinlediği müzik açık oluyor uykusu bu sayede daha uzun olduğunu gözlemledim.
kızımın çok sevdiği bir şarkıyı yazayım o zaman.ezgiside kolay sadece heceleyerek söylüyosun .Şeniz
bir minicik kelebek, uçtu gitti dönerek,
kondu bir papatyaya, çok mesudum diyerek,
papatya çok haindi, birdenbire silkindi,
kelebek suyu düştü,ah ah ah ah diyerek,
ordan bir arı geldi,kelebeğe el verdi,
kurtardı kelebeği, o küçücük meleği