Bebekleriniz Kaçıncı Ayda Diş Çıkardı?

insirah3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
354
2
46
İstanbul
slm kızım 3 buçuk aylık elleri sürekli agzında ve salyası akıo dr aylık kontrole götürdügümüzde diş yerleri beli olmuş yakında diş çıkarır dedi.gaz sorunu biter bu seferde diş sorunu başlar sana rahat yok annecik dedi bende eyvallah dedim:1:napim o benim yavrum.yani diş için erken deilmi bazen parmagımla diş yerlerini kaşıdıgımda hoşuna gidio bebegi bu kadar erken diş çıkartan varmı aranızda?

çevremde hem dogdugunda dişle dogan var hemde 15 günlükken diş cıkaran var telaşlanma benim büyük kızım 6 aylıkken cıkarttı ama küçük kızım 9 aylık hala cıkmadı yani bünyeyle alakalı endişelenmene gerek yok tatlım.....

yok endişelenmedimde huzursuz sürekli zaten daha önceden kolikti benim yavrum şimdi diş hep aglıoz bakalım nezaman güleç bi kız olcaz merak ediyorum :44:nese kısmet artık teşekkür ederim cevabın için

Benim kızım şu an 6 aylık ve 4 aylıkken alt 2 dişini çıkardı..Bazen meme emerken çok canımı acıtıyor , ısırıyor resmen ama ne yapalım her şey onlar için :34: Gerçi artık büyüdü ya şimdi keyfinden ısırıyor ve gözlerime bakarak gülümsüyor :1:

Son düzenleme:
benim bebeğimde aynı durumda.şu an 3.5 aylık ve diş etleri kaşınıyor ve acayip salyalanıyor.o yüzden çok huzursuz.zaten geçen hafta sünnet ettirdik.geçmek üzere yarası.şimdi sırada diş var bakalım:)

Benım kızım 1 yaşından sonra diş cıkardı ama aradasımın çocugu 4 aylıkken basladı herkese farklı olluyo Allah yardımcınız olsun bu günlerde geçer inşallah
:emir_bebek:

kızım 3 aylıktı, salya akıtmaya başladı, diş etleri kızardı. bana da çok erken gelmişti. ama 5. ayından sonra salyası da diş etlerindeki kızarıklık da geçti. sonra hiç salya ve kızarıklık olmadan 8. ayında çıkarmaya başladı. şimdi 10 aylık 6 tane oldu :))

benim oğlumda 4.ayından beri elleri hep ağzındaydı hep diş çıkarcak diye bekliyorduk.8.ayında diş çıkardı şimdi 9'a girdi altta 2 tane dişi var

benim oğlumda 3.5 aylık elleri sürekli ağzında salyalarıda akmaya başladı ben doymadığını düşünüyodum ama dr diş etleri kaşındığı için böyle yaptığını söyledi ben 2aylıkken diş çıkartmışım bakalım oğlum nezaman çıkartacak....

kızlar bana kimse inanmadı annelerim söyleyince güldüler bakmadılar bile ama benim kızım 3ayına 1hafta vardı ben ağzında diş ucu gördüm sürekli salya akıtıyor,dr normal dedi,bende herkese görürsünüz dedim,erkenci çıktı cadı..

kızım 7 aylık olacak haftaya ilk dişini gördüm bikaç gün önce ama aylardır bekliyodum çok sıkıntısı vardı

benim oğlumda 4,5 aylıkken diş çıkardı. zor bir süreç oluyo bebişler için. birde dişler ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı olur derler büyüklerimiz :55: benimkinin erken çıktı, inşallah sağlıklı dişleri olur :nazar:

Back
X