Bebekleriniz kaç saat arayla, ne kadar süre uyuyor?

benim bebede yeni alışkanlık gündüz 1 saati eçmiyo uyuması (( yarım saat neden az uyuyo uykusuzluğa ben dayanamıyorum bu velet ayakta uyo yataa koyunca fılfır fılfır hadi onu bırakın ağlıyo sürekli kendi kendine bakınmıyo ( sürekli kucak ve ayakk

benimkide gündüzleri az uyyo 4-5 saat en fazla oda 1 saat uyyor uyuduğunda geceleride 8den 10a kadar uyutmaya çalışıyorum 3 saatte bir mama için uyanıyor sabah 7 de ayaktayız

Kızlar gece mama versemmi bende ?
Cuma günü iğnelerden dolayı emzirme diyince dr.almışdım mama..
Ne kdar zaman saklayabilirim mamayı acaba..

dun gece 12 de uyandı bnmkı bugun saat 3 e kadar uyumadı deliriyodum valla... sımdı uyuyor ınş. sabah a kadar uyur. 1 saatlik uykuyla ayaktayım yatcam bırazdan.

Dün tüm gece uyumadı..Saat 3de uyudu..6 gibi bi uyandı emdi geri uyudu 9.30da kalkdı..
şimdi uyank babasıyla oynuyo..umarım gece uyur :ecrin_bebek:

Şuan iki aylık bir kızım var.Onunda ilk kızım gibi gündüz uykuları yok gibi. Gece saat 2 den sonra uyuyor çoğunlukla..Bazen sabah 5 de uyuyor.Nasıl dayanıyor diye düşünüyorum.Sonra o dayanıyorsa ben daha çok dayanırım diyorum.2 aylık bir bebek gece 9 saat, gündüzde 3 partilik 6 saat uyurlarmış diyor net.Bizimki kucakta uyuyordu ve devamlı emmek istiyordu.Yatırınca uyanıyordu hiç bir iş yapamıyordum.(akşama eş gelir yemek lazım, bi de büyük kızla ilgilenmek).Aldım bir emzik o gün hep uyudu.Gece 10 kalktı sabah 5 de yattı iki gün boyunca.Neyse uyusunda.Şimdi uyuyor 14 saat falan.Ama gece saat 2-2.5 yatıyor yine..ık kızımda böyleydi.Onu gece kaldırıyordum emzirmeye bunu kaldırmıyorum.ıkiside aynı kiloyu aldı.Birde son olarak gündüz bu aydaki bebekleri çok sık emzirince gaz oluyor ve kusuyor.Ayrıca geceleri uyumuyorlar emzik yerine annelerini kullanıyorlar.Kısırdöngü oluyor.Emziririrken uyusun -uyansın-gazından ağlasın - kusma vs...

Son düzenleme:
gece 12 de banyo yapdık..12.30-1 gibi uyuduk sabah gözümüzü açdık saat 6 !
Maşallah demeyi unutmayalımmmm lülülülülülü
sonra 9da bizi uyandırdı yeniden hadi kalkın aşıya gdicez die zemuszemus
arabada da paso uyuduk aşı olduk geldik emiştik biraz oynadık yine yattık uykuya...naniknanik

masallahhh beyazım kuzuma ilk defa demi 5 saat uyudu dunde biz ilk defa 4,5 saat uyuduk gece superdi masallah :)) herzaman olur inş.
ama onceki gun sabah 7 den gece 00,30 kadar uyumadı cok agladı bende gece agrı kesici surup içirdim simdi ası olduk bizde..
uyanıkkk uyumuyoo Allahım uyusa biraz rahatlardı

Yok kuzum benimki daha öncede uyuyodu5-6 saat bu aralr değişmişti..inş.uyur kuzum seninkide..

dogdugu zamanlar gecede 3 kere kalkardı sımdı gecelerı hıc uyumuyor uyumamız saat 4ü 5 buluyor sabahaa karsı uyuyor nasıl düzelecek bılmıyorum..enerjim tükendi iyice.

dÜn gece 1 de yattk sabah 5.30da kalkdık..sonra 3 saatte bir kaldırdı oğluuşum beni..
bgünlerde çok iyiyiz nazar değmesinnnnnnnnn

bnmkıde nazar değmesın 1 haftadır aksam ustu 4-5 o civarlarda uyuyo sabah 6 -8-10 artık gunduz ne zman uyursa ona göre kalkıyo. ama bu kez de bn gece uyuyamıyom 2ye kadar falan :) ama gece uykumu alıyom cok sukur. en cok 3 saatte bırde kalkmassa kaldırıp emzırıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…