olurmu ben hamileyken geceleri acliktan uyanip geceleri yemek yiyordum..acikinca midem agriyordu acliktan uyaniyordum boylece....
canim hem onlarin yedigi sey bizimki gibi kati gidalar degilki sut iciyorlar yada mama sulu bisey hazmedilmesi daha kolay yani...acikmasida daha erken olur dolayisiyla....
yaa bende nubby varr burda en iyisi yenidoğan için oyduu hamileyken almıştıkk damaklıı desene onada zamanla alışacakk bari bi yere gittiğimizde onu emse herkes dalga gececek valla :))kaydirigubbakcemile3 başta ben geçiyom zatenn çingen emziği diyee hahahahhhhhhhhhhh
görüşürüzz mehaycımmm kokla oğluşu bizim iiçin ...
anamm A.B.D Mİİİ kız doğrumu oraya mı fatoş delikafadulden
gizoşum vallahi yaa keske bu gece 3 3,30 saatte bir kalksa die dua ederek yataga giriyorum :))))))))))
hiliba mama kullanıyormusun ??? hiç kıskanmadım senin kızı hıhh :))))))
ya kızlar gece ben kalkıyorum emzirmeye... uzun süre uyuması iyi değil kilo alımını etkiliyor diye duymuştum,acıkıyor hem bebişler...
anıl sana bişi diyimmi ama maşallah de oğlumaaa saat 5 ten beri emzik ağzında uyuyoo galibaa bu emzik gecede rahat ettircek bişi inş. allah razı olsun tatlımm tombalak demek ağzı boş kalmasın istiyormşkaydirigubbakcemile3
bnmkı gece uyumuyo hala...sabah yanı öğle 12 de uyudu ve hala uyuyor. gece kalkar 12 de fılan . 2-3 saatte bır kalkıyor emıyor tekrar uyuyor. gündüzleri böyle gecede ayaktayım bakısıyoz :)
Nazzzz ne diyosun öğlen 12den beri uyuyomu ? hiç uyanmadımı :1shok: