Bebekleriniz kaç saat arayla, ne kadar süre uyuyor?

yaa bende nubby varr burda en iyisi yenidoğan için oyduu hamileyken almıştıkk damaklıı desene onada zamanla alışacakk bari bi yere gittiğimizde onu emse herkes dalga gececek valla :))kaydirigubbakcemile3 başta ben geçiyom zatenn çingen emziği diyee hahahahhhhhhhhhhh

görüşürüzz mehaycımmm kokla oğluşu bizim iiçin ...

yok kiraz uçlu delikafadulden fatoş marka delikafadulden google ara bulursun senin bebk tutuyormu fransa da yoktur ama :)

:icecream:cokacimcoook hamileligi karistirmayalim lutfen hala gece kalkmalarin sonucu alinan kilolari verme derdindeyim :kedi:

dnmedigim emzik kalmadi alismadi bir turlu bir tane var onuda 3 dk zor emiyor sonra firlatiyor bir yontemini bilen varsa bana da soylesin cok sevaba gecer benim kizim emzigi almiyor.Ya da biri bana bakkal emzigi gondersin belki o ise yarar :jeyyar:

:roflol: aman sorun yok roman mahallesi yakın nede olsa alsancağa gördülermii onlardan zannederlerrr benimki beyazz onlarr siyahhh aman tee yandan teeeeee :roflol:

seldacımm emziğinn distiribitörlüğü anılda valla ona danışş....:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: abde de fatoş emzikleri :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

anamm hele oradakiler ağzını bırakıp başka tarafıyla gülerler delikafadulden

delikafadulden

gizoşum vallahi yaa keske bu gece 3 3,30 saatte bir kalksa die dua ederek yataga giriyorum :))))))))))
hiliba mama kullanıyormusun ??? hiç kıskanmadım senin kızı hıhh :))))))

emziriyorum ve arkadan 30 gr mama veriyorum.ama 2-3 gündür sadece gündüzleri emziriyorum geceleri mama veriyorum.iyi oluyor.gece mama verince 5 saat uyuyor hem dinlenmiş oluyor

hıı mama tok tuttugu için uyuyor demekkii hemde alışkanlık yapmış fıstık masallah uyusunda buyusun inş. bizimkilere darısı :))

uykuda bebişleri geliştiriyor cunku

ya kızlar gece ben kalkıyorum emzirmeye... uzun süre uyuması iyi değil kilo alımını etkiliyor diye duymuştum,acıkıyor hem bebişler...

bizim doktor 6 saati geçmesin emmeden demişti. Zaten gözünü açmadan emip yeniden uyuyor uykudan uyandırma sayılmaz:)

Emzikle uyuması iyi değil diye biliyorum uykuya dalınca emziği almak gerekiyormuş. Açlıktan uyanınca emdiğini sanıp tekrar uyurmuş bu da beslenmesini etkilermiş. Yine siz bilirsiniz tabi. Ben uykuya dalınca emziği ağzından almak için baya uğraşıyorum resmen güç harcamam gerekiyor neyseki uyanmıyor.

Benim minnoşta bu aralar deişti çok..
gündüz 2 saatte bir uyanıyo..kızlar uyanmayınca uyandırıomusunuz gündüz ??
ben yaşadığımz son olaydan sonra (dr.sık sık emzir dedi) uyandırdım dünden beri..
gece en fazla 5 bilemedin 6 saat uyuyo..oda binde birr..
ayrıca bu bazen gece deil sabah 5-6 dan sonra oluyo..

bnmkı gece uyumuyo hala... sabah yanı öğle 12 de uyudu ve hala uyuyor. gece kalkar 12 de fılan . 2-3 saatte bır kalkıyor emıyor tekrar uyuyor. gündüzleri böyle gecede ayaktayım bakısıyoz :)

bnmkı gece uyumuyo hala... sabah yanı öğle 12 de uyudu ve hala uyuyor. gece kalkar 12 de fılan . 2-3 saatte bır kalkıyor emıyor tekrar uyuyor. gündüzleri böyle gecede ayaktayım bakısıyoz :)

Nazzzz ne diyosun öğlen 12den beri uyuyomu ? hiç uyanmadımı :1shok:

ya aynen benimkide uyuyo bugün sürekli,ama genelde ben uyandırdım..kendi uyanmadı onun için endişeliyim..belkide uyanmasına fırsat vermedim kaydirigubbakcemile3
uzamış sarılığımz var bizim,ondan biraz korkuyorum ben çok uyuyunca kafamçokkarıştı

ya kızlar benım kızım gunduz hıc uyumuyo, oglen 2de zorla ayagımda sallayarak uyutuyorum we ayagımdan bırakamıyorum.. gece 2 ye kadar ayakta , en erken 2 de uyur sabah da 9 10 cıwarı kalkar, tabı gene de 2 saatte bır kalkar gece hıc delıksız uyumaz.. napıcamı sasırmıs durumdayım ya bana bı akıl werın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…