yok canim kendi uyanmiyor bende zaten uyandirmiyorum.1. ayinda 3-4 saat arayla kalkiyordu simdi 2. ayimizdayiz doktor cok iyi dedi
mehaycım evettilk zamanlar öleydide şimdi gerek yok bünyeleri alıştı artık aç olana çocuk asla uyumazz unutma büyüyolarr annesi artık o nedenle merak etme hele gece sakın uyandırmaa uyuyabildiği kadar uyusun vee kendi uyansın....
bende ayni seyi soracaktim aslinda...benim bildigim bebekler aciktiginda kan sekeri dusermis doyurulmzlarsa komaya girebilirlermis Allah korusun...ben uyanmasada uyandiriyorum cunku hastanede doktorum 5 saat boyunca uyudugunda uyandirmadigim icin cok kizmisti..uyandirin doyurun bunlari sizin dusunmeniz lazim demisti....
valla kizlar ben genede uyandiriyorum 7 saat biz dayanamiyoruz acliga onlar nasil dayansin aciyorum uyandiriyorum....
ben soyledim ama doktor bana sen sansli annelerdensin dedi simdi sen oyle deyince endiselendim ama zaten acikinca uyaniyor ilk zamanlar bana da 2-3 saat arayla uyandir emzir demisti doktor ve hemsireleri zaten gunduzleri 3 saat arayla emziriyorum kendisi uyaniyor acikinca ama gece uyandirmiyorum doktor sorun yok dedi diye.
ama insan uyuyunca acikmazki
uyanikken 4 saatte bir acikiyosun ama normaldeizde 8 saat uyuyoruz arada kalkip yemek yiyip geri yatmiyoruz ki bence de normal
benimkinin uykusuz hiç birzaman 3 saati geçmediği için yorum yapamıcam :)) sadece duyduğumu okuduğumu yazdım :))
bende molfix kullanıyorum memnunum huggs çok sert bel bantları haşır haşır ya denedim çok uzun değiştirmeyince sızdığı oldu ama bezi küçüktü ne zamandır sızırmıyor
gönderelimn delikafadulden
anıl sana bişi diyimmi ama maşallah de oğlumaaa saat 5 ten beri emzik ağzında uyuyoo galibaa bu emzik gecede rahat ettircek bişi inş. allah razı olsun tatlımm tombalak demek ağzı boş kalmasın istiyormşkaydirigubbakcemile3