Bebekleriniz kaç saat arayla, ne kadar süre uyuyor?

yok canim kendi uyanmiyor bende zaten uyandirmiyorum.1. ayinda 3-4 saat arayla kalkiyordu simdi 2. ayimizdayiz doktor cok iyi dedi

bende ayni seyi soracaktim aslinda...benim bildigim bebekler aciktiginda kan sekeri dusermis doyurulmzlarsa komaya girebilirlermis Allah korusun...ben uyanmasada uyandiriyorum cunku hastanede doktorum 5 saat boyunca uyudugunda uyandirmadigim icin cok kizmisti..uyandirin doyurun bunlari sizin dusunmeniz lazim demisti....

mehaycım evettilk zamanlar öleydide şimdi gerek yok bünyeleri alıştı artık aç olana çocuk asla uyumazz unutma büyüyolarr annesi artık o nedenle merak etme hele gece sakın uyandırmaa uyuyabildiği kadar uyusun vee kendi uyansın....

aynen öyle aç olan çocuk asla uyumaz yeni doğduğunda uyur çok oda sarılık etksi ve dünyaya alışamama mesela benim oğluşum gece uyanıyo sıkınına sıkına gazdan değil kafayı bi o yana bi bu yana çevire çevire acıktığını anlıyorum gözleri kapalı yapıyor :)) sonra alıyorudm gözleri kapalı emziriyorum yine gösler kapalı gaz çıkarıp yatırıyorum geceleri uyumaya döndü bazen 4 den sonra uyumuyo ee olacak o kadar babayı da kaldırım evde tur atıyoruz :))

eeee peki boyle 7 saat uyuyunca usleri islanmiyormu sizin bebeklerin???benim oglum 5-6 saat uyusun bezini degistirmezsem ustune siziyor mutlaka 4 en fazla 5 saatte bir degistiriyorum ama genelde 4 saatte bir...sen kac saatte bir degistiriyorsun???ustelik bezlerim markali ama niye siziyor anlamadim her zaman degil 6 saat uyandirmazsam yada bazen 5 saat....huggies ve pampers denedim su an pampers kullaniyorum ustelik....

valla kizlar ben genede uyandiriyorum 7 saat biz dayanamiyoruz acliga onlar nasil dayansin aciyorum uyandiriyorum....

ben soyledim ama doktor bana sen sansli annelerdensin dedi simdi sen oyle deyince endiselendim ama zaten acikinca uyaniyor ilk zamanlar bana da 2-3 saat arayla uyandir emzir demisti doktor ve hemsireleri zaten gunduzleri 3 saat arayla emziriyorum kendisi uyaniyor acikinca ama gece uyandirmiyorum doktor sorun yok dedi diye.

benimkinin uykusuz hiç birzaman 3 saati geçmediği için yorum yapamıcam :)) sadece duyduğumu okuduğumu yazdım :))
bende molfix kullanıyorum memnunum huggs çok sert bel bantları haşır haşır ya denedim çok uzun değiştirmeyince sızdığı oldu ama bezi küçüktü ne zamandır sızırmıyor

valla kizlar ben genede uyandiriyorum 7 saat biz dayanamiyoruz acliga onlar nasil dayansin aciyorum uyandiriyorum....

ama insan uyuyunca acikmazki
uyanikken 4 saatte bir acikiyosun ama normaldeizde 8 saat uyuyoruz arada kalkip yemek yiyip geri yatmiyoruz ki bence de normal

canim 3 saatte bir emziriyorsan sorun yok ama 7 saat yemeden durursa tehlikeli ben bildigimi sizlerle paylasmak istedim gerisi sizin bileceginiz sey tabi....

ama insan uyuyunca acikmazki
uyanikken 4 saatte bir acikiyosun ama normaldeizde 8 saat uyuyoruz arada kalkip yemek yiyip geri yatmiyoruz ki bence de normal

olurmu ben hamileyken geceleri acliktan uyanip geceleri yemek yiyordum..acikinca midem agriyordu acliktan uyaniyordum boylece....
canim hem onlarin yedigi sey bizimki gibi kati gidalar degilki sut iciyorlar yada mama sulu bisey hazmedilmesi daha kolay yani...acikmasida daha erken olur dolayisiyla....

burda molfix yok malesef ((

zellda cim senin doktorun sorun yok dediyse sorun yoktur ama benim doktorum 4 saatte bir doyurun diyor her doktor ayni dusunmuyor demekki....

anıl sana bişi diyimmi ama maşallah de oğlumaaa saat 5 ten beri emzik ağzında uyuyoo galibaa bu emzik gecede rahat ettircek bişi inş. allah razı olsun tatlımm tombalak demek ağzı boş kalmasın istiyormşkaydirigubbakcemile3

sende de canım maşallahhhhh 41000 kere maşallahhh :))) diğer emziklerede alışacak benimde bebikin ağzında şuan wee var kiraz uç yavaş yavaş alıştı 1 saattir ağzında uykuda arada çekiyo cuk cuk fatoşla alışınca devamı geliyo :))

:roflol::roflol::roflol::roflol: bak sentombalak kuzuya sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…