bebekleriniz kaç haftalık ne kadar mama yiyor

dilektekniker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
139
28
98
İzmir
arkadaşlar benim bebeğim 5 haftalık 90 mg mama yiyor aynı zamanda üstüne beni emiyor çok mu yiyor merak ediyorum obez olur diye korkuyorum açıkçası.3 saatte bir mama vermeye çalışıyorum.keşke sütüm yeterli olsada sadece emzirebilsem.sizin bebekleriniz ne kadar mama yiyor?

Dilek arkadaşım derdimiz ayni cidden, 4 haftalik, 2 defa 60cc veriyom günde. Sürekli de emiyo, kac kilo aldı ilk ay sen ona bak, kakasi nasil filan

Benim kızım 3 aylık ben şu anda 90 cc veriyorum eğer 90mg dan kastınız 90 cc ise bence çok.aslında mama miktarını bebek belirliyor ama benim size tavsiyem önce bir 40lık 50lik verin sonra isterse 10 cc artırarak gidin o şekilde kaç cc ile doyduğunu bulursunuz.benim kızım bazen çok çok açıkmışsa standart 90 cc mamasını veriyorum bakıyorum daha hala aranıyor ağlıyorsa bi 30 cc daha yapıyorum ne kadarını yerse. Yedirirken biberonu arada çekip bakıyorum doymuş mu diye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım kızım ılk 1 ay ıkı saate bır 35 cc mama yıyordu
mama kılo hesabıyla verıyor drlar
her kılo basına 150 cc mama
yanı soyle hesapla bebegın kılosuyla150 yı carp gunde kac cc mama yemesı gerektıgını hesapla
onuda kac ogun beslıyorsan 2 saate bırse 12ye
3 saate bırse 8 e bolup o sekılde ver bebısıne 90 fazla gıbı gelıyor

yanlız benim bebiş iri doğdu şu an 4800 kilosu 90 la doyuyo 80 verince bile aranıyor doymuyo..3 saatte bi 90 cc veriyorum birde bazı öğünler sadece emziriyorum bazen 3 saat olmadan yemek isterse yine emziriyorum

Dilek arkadaşım derdimiz ayni cidden, 4 haftalik, 2 defa 60cc veriyom günde. Sürekli de emiyo, kac kilo aldı ilk ay sen ona bak, kakasi nasil filan

kiloyu iyi aldı reflüsü vardı zaten 90 cc içiyorsa 60 ını geri çıkarıyordu çok fazla kusuyordu şimdi mamayı değiştirince hiç kusmaz oldu..günde 1 kere kaka yapıyo

hesaplayınca 90 çıktı içim rahatladı :) sağol bu formül için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…