Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlığı yerindeyse kiloya takılma canjm oğlum 13 aylik 13 kiloBenm cocugum hicbsey yemiyo 6bck aylik 7 kilo cok kucuk duruyo...sizinkliler nasil?
Evet canim dogru soyluyosun..sagligi yerinde cok sukur ama insan genede uzuluyo yemeyince gunde 2 3 ogun yiyoSağlığı yerindeyse kiloya takılma canjm oğlum 13 aylik 13 kilo
Sizinde istahsiz galiba24 aylik 13 kilo
Fazlaca istahli degil ama kilosu ayina göre ideal. Ust sinir 15 alt sinir 11. Sizin bebeginizde ayina gore iyi masallah. Cunku 6 aylik bebegin alt sinir kilosu 5.5 tirSizinde istahsiz galiba
Masallah iyimis ozman..benimkde persntle gore iyi ama gorunum olarak cok kucuk duruyo gercekten sanirim minyon bi cocuk..Fazlaca istahli degil ama kilosu ayina göre ideal. Ust sinir 15 alt sinir 11. Sizin bebeginizde ayina gore iyi masallah. Cunku 6 aylik bebegin alt sinir kilosu 5.5 tir
Allah korusun...tabi kat kat olmasinida istemem...kilo deyil asil sikintim zaten hicbirsey yediremem..Fakat ulkemizde çoğu anne bebeginin kat kat tombul bebek olmasini ister ne yazik ki.. Obezite kol geziyor. Cagin hastaligi. Sisirmeyin yavrunuzu. Ileride kilolu olunca yediğini elinden aldiginizda caniniz daha cok yanar.
Masallah bebesinize...ne veriyosunuz ek gidalara basladinzmi? Nekadar besleniyo?Canim benim kizimda 6 aylik olacak 9.500 gram
Anne sutu gerckten yariyo..benim kizimda emerken cok iyidi birden goysumu birakinca cocuk zayifalamaya basladi ve istahida kapandi zaten..Yok ek gida vermiyorum sadece anne sutu bol bol su iciyorum ve gercekten sutu artiriyo gunde 3litreye yakin
Zaten emmiyoki benim kizim..7aylik olcak 3ayliken goysumu birakti naptiysam almadi goysmu vrince katiliyodu aglamaktan..sonra sagarak bi sure idare ettm ama emmesi gibi olmuyo tabi sutum azaldi ve suan hic yok...okadar cok uzuluyorum ki emmedi diye..emse baskada hicbiseye ihtyac duymazdim zaten nekadar faydali anne sutuBence anne sutu cok onemli erkenden ek gidaya gecmeyi yanlis buluyorum doymuyo deyip muhakkak cozum yolu aran mali eger karnini baska gidalarla doyurursa anne sutunu emmicektir ve zamanla sutunuz azalicak ister istemez ve bebek.memeyi terkedicek
Masallah:) inaanlarin sinir etmekte ustune yok zaten.zaayif olur zayif derler kilolu olur sisman derlerr...derlerde.derler5 aylık benim kız 7.900
3.260 doğmuştu
Herkes şişman diyor sinir oluyorum
Zaten ek gıdaya geçince bu kadar çok kilo alamayacak o yüzden kilosunu dert etmiyorum ama konusuyorlar ya si ir oluyor i sanMasallah:) inaanlarin sinir etmekte ustune yok zaten.zaayif olur zayif derler kilolu olur sisman derlerr...derlerde.derler
Bencde dert etme..dedigin gibi ek gilarda yemiyolar...ama seninki istahli yer benceZaten ek gıdaya geçince bu kadar çok kilo alamayacak o yüzden kilosunu dert etmiyorum ama konusuyorlar ya si ir oluyor i san