Bebekleriniz kaç aylık bastı

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.793
3.291
83
Kızlar bebekleriniz ne zaman basmaya başladı. Benim kız tutunca dik durmuyor. 5 aylık. Doktor basması gerekiyor dedi. Aynı doğum tarihli arkadaşın kızı baston yutmuş gibi dimdik basıyor

Kızlar bebekleriniz ne zaman basmaya başladı. Benim kız tutunca dik durmuyor. 5 aylık. Doktor basması gerekiyor dedi. Aynı doğum tarihli arkadaşın kızı baston yutmuş gibi dimdik basıyor
Benim kizim da 5 aylikta basmiyordu ben de dr a sordugumda normal oldugunu soylemisti ki ilk kizim 4 aylikken bile dimdik basiyordu.Kafama cok takilmisti 6.ayin sonunda basmaya basladi 13 aykikken de yurudu cok sukur.Demem o ki her cocuk bir degil.saglikla buyusun ins

Görümcemin kızıda geç bastı doktor 7 aya kadar normal demişti. Çocuk şu an yürümeye başladı 1 yaşında bi sıkıntı yok yani. Her çocukta farklı oluyor benim oğlum 5 aylıkken çok güzel basıyo mesela. Kafanıza takmayın yakında yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…