Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebekleriniz ne zaman basmaya başladı. Benim kız tutunca dik durmuyor. 5 aylık. Doktor basması gerekiyor dedi. Aynı doğum tarihli arkadaşın kızı baston yutmuş gibi dimdik basıyor
Kızlar bebekleriniz ne zaman basmaya başladı. Benim kız tutunca dik durmuyor. 5 aylık. Doktor basması gerekiyor dedi. Aynı doğum tarihli arkadaşın kızı baston yutmuş gibi dimdik basıyor
Benim kizim da 5 aylikta basmiyordu ben de dr a sordugumda normal oldugunu soylemisti ki ilk kizim 4 aylikken bile dimdik basiyordu.Kafama cok takilmisti 6.ayin sonunda basmaya basladi 13 aykikken de yurudu cok sukur.Demem o ki her cocuk bir degil.saglikla buyusun ins
Görümcemin kızıda geç bastı doktor 7 aya kadar normal demişti. Çocuk şu an yürümeye başladı 1 yaşında bi sıkıntı yok yani. Her çocukta farklı oluyor benim oğlum 5 aylıkken çok güzel basıyo mesela. Kafanıza takmayın yakında yapar