- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
-
- Konu Sahibi Moonligths
Daline nolmuş ki
Bak ya! Zaten hiç sevmem dalini iyi ki de hiç kullanmadım :) pisler insanları kandırıyorlar bi de :)Kazen in tespitine gore bir kac farklı hesap acilip dalinin reklami yapilmaya calisilmis konu sahibi tarafindan:))
Bak ya! Zaten hiç sevmem dalini iyi ki de hiç kullanmadım :) pisler insanları kandırıyorlar bi de :)
He ya aynenIsler bayagi kesatlasmis anlasilanbende hic kullanmadim imajida zedelendi gozumde
Niye tahriş etsin anlamadım zeytinyağlı bi sabun ben normalde de kullanıyorum sıvı sabunlar yüzümü yikayinca gözlerim kapalı olsa bile sizlatiyo ama zeytinyağlı kalıp sabun yüzüm sabunlyken gözümü açınca da sizlatmiyo ama gözüme kaçarsa sizlatir sanırım yani ben tahriş edeceğini düşünmüyorum ama bebeğimin doğduğunda cilt tipi nasıl olur bilmiyorum benim cildim aşırı kuru küçükken de öyleymiş Dr bana Özel bi yakama malzemesi verirmiş eğer benim bebeğimde de Allah korusun ama öyle bişey olursa farklı biseyler düşünürüm vücudu için zeytin yağı kullanırım vs vs ama şimdilik ilk aşamada sabun bile kullanmayi düşünmüyorum sadece ılık su kullanmayı düşünüyorum bir süre sonra da doğal sabunlar kullanmayı düşünüyorum inşallah umduğum gibi olurCanım ama omlar saf olduğu için cildi tahriş edicidir. Sen böyle diyosn ama kullananlara sordun mu ne demişler merak ettim ben de
Ya sanki her şey meleğime zarar verirmiş gibi geliyoCevap yazilmis zaten verniks hemen emiliyor kalmiyor. Direk sampuani vucuduna sürmek yerine dus aldigi suya damlatabilirsiniz. Sacli dogarsa saclari icin cok az sampuan kullanmak iyi olur.
Ben mustela yeni doganlar icin olan sampuanini kullanmistim.
Ya sanki her şey meleğime zarar verirmiş gibi geliyo
Şuan hamileyim henüz doğmadı belki doğunca o ilk heycandan sonra belki ben de normal bi anne olabilirim:) vucutlari yag salgiladigi icin sadece su yeterli olmuyor malesef cunku fazla yag bizde oldugu gibi gozeneklerini tikayip cildin nefes almasini engelliyor. Ebeler bana direk vucuduna sürmek yerine bir iki damla dus suyuna damlatmayi onermislerdi oyle yapmistim. Ama oglumda kizimda sacli dogduklari icin sampuan kullandim cok az. Icerigi cok temiz degidir tabi ama öyle korkulacak zararlar vermez hemen vucuttan akip gidiyorlar zaten
Şuan hamileyim henüz doğmadı belki doğunca o ilk heycandan sonra belki ben de normal bi anne olabilirim
Her şey zarar verecek gibi korkuyorum suyu biraz yüksekten doksem canı yanar gibi düşünüyorum henüz o sabun vs konusunu asamadim sizler de haklısınız tabi . Benim meleğin cinsiyeti henüz belli değil dr kıza benziyo dedi sağlıklı sıhhatli olsun evlatlarımız da cinsiyetine simdilik odaklanmiyorumD dlgn canım inşallah umduğun gibi olur ama bebek cildi çok hassastır bi dene belki ben de bebişime ilk aylarında öyle yaparm tabi ikinciye nasipse
Bebekler ilk doğduğunda o verniks tabakası gittikten sonra cildinde soyulmalaar oluyo yani deri döküyor bu normal. O süreçte kullanacağın sabunlar sert olacağı için belki cildinde ekstra durumlara sebebiyet verebilir.. Bilmeden konuşuyorum tabi benim de çok hayalim vardı ama bi yerde malesef ipin ucu kçıyo.. Umarım sağlıklı sıhhatli doğar bebişin ve istediğin gibi bakıp biyütürsün.. Bu arada kızın mı olacak
Ayy inşallahHer şey zarar verecek gibi korkuyorum suyu biraz yüksekten doksem canı yanar gibi düşünüyorum henüz o sabun vs konusunu asamadim sizler de haklısınız tabi . Benim meleğin cinsiyeti henüz belli değil dr kıza benziyo dedi sağlıklı sıhhatli olsun evlatlarımız da cinsiyetine simdilik odaklanmiyorum
Kesinlikle MustelaPiyasada pek çok marka var dalin gibi uni beybi gibi arkadaşlarımın pek çoğu da jonhsons kullanıyor ama ben burdan sizlere de danışmak istedim. Yakında inşallah kızım doğacak ne kullanmalıyım?