- 11 Nisan 2019
- 6
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi Moonligths
Ben de hamileyim ve bebeğim doğduğunda sabun şampuan kullanmayı düşünmüyorum bence erken dönemde sizde kullanmamalısınız belli bir süre sonra köylerde yapılan doğal sabunlar var ya onlardan kullanırım ilerleyen dönemlerde de şampuan olarak mümkün mertebe şeffaf olması gerektiğini biliyorum.Piyasada pek çok marka var dalin gibi uni beybi gibi arkadaşlarımın pek çoğu da jonhsons kullanıyor ama ben burdan sizlere de danışmak istedim. Yakında inşallah kızım doğacak ne kullanmalıyım?
Ben de hamileyim ve bebeğim doğduğunda sabun şampuan kullanmayı düşünmüyorum bence erken dönemde sizde kullanmamalısınız belli bir süre sonra köylerde yapılan doğal sabunlar var ya onlardan kullanırım ilerleyen dönemlerde de şampuan olarak mümkün mertebe şeffaf olması gerektiğini biliyorum.
Evet sadece suyla yıkicam hijyen derken bebekler zaten üzerlerinde koruma kalkanlatiyla doğar eğer bizler sabunla şampuanla müdahale edersek bozulur hijyen.Peki sadece suyla mı yıkamayı düşünüyorsunuz? Bebeğin hijyenini nasıl sağlayacaksınız?
O dediginiz verniksi tabaka 1 gun sonra vucudu emmis oluyor zaten 1 gun sonra yikanmasi oneriliyorEvet sadece suyla yıkicam hijyen derken bebekler zaten üzerlerinde koruma kalkanlatiyla doğar eğer bizler sabunla şampuanla müdahale edersek bozulur hijyen.
Piyasada pek çok marka var dalin gibi uni beybi gibi arkadaşlarımın pek çoğu da jonhsons kullanıyor ama ben burdan sizlere de danışmak istedim. Yakında inşallah kızım doğacak ne kullanmalıyım?
Dalinin klasik bebek şampuanını kullanıyorum uzun zamandır ve ailecek de memnunuz, yeni doğanlar içinde gayet uygun.
İşte bu siteye en çok bu yüzden güveniyorum dikkatiniz için işinizi iyi yaptığınız için teşekkürler bizim yanlış yonlenmemizi engellediginjz içinPiyasada pek çok marka olduğu doğrudur ; Sebamed ! Fakat aşağıda ki açıklama ilginizi çekecektir.
- Önce birden fazla üyelik alınır(Moonligths Gonulbahcesi Limonseven ikizlerininannesi ),
- Sonra bu ürün hakkında hesaplardan biri ile konu açılır. Fakat öyle akıllıdırlar ki şüphe çekmemek için kurtlanan limon ağacı hakkında bile soru sorarlar.
- Diğer hesaplar ile esas konuda ürün hakkında pozitif yorumlar yapılır.
İşin acı tarafı bunu yapanda Dalin gibi kocaman olarak gördüğümüz bir firma. Dalin kendisi mi yaptı yoksa bir sosyal medya ekibi ile mi bu işi eline yüzüne bulaştırdı bilemiyorum ama dalin hakkında kafamda deli sorular oluştu !
Markalara özel fikirleri tüketici gibi düşünerek üretiyoruz. Yanlış
Biz tüketicilerin tarafından bakıp bu sahte profilleri deşifre ediyoruz. Doğru
Dikkat çekmek için kreatif ve stratejik dijital içerikler yaratıyoruz. İnsanları izlemeye, paylaşmaya, beğenmeye motive ediyoruz. Doğru !
Doğru çünkü, dikkatimizi çektiniz, sizi izlemeye başladık, sahte hesaplarınızı paylaştık, motive olduk.
Halden anlayan bir dost misali hedef kitlenizin deneyimlerinden stratejiler yaratıyoruz. Yanlış
Dost bunu yapmaz, dost hedef kitlenin yanlış yönlendirilmesi değil, bilgilendirme stratejisini sağlar. Hedef kitlenin aklı ile böyle dalga geçmez. Doğru
Motivasyon kaynağı oluyoruz. İçeriklerinizi bir çok platformda paylaşıyoruz ve paylaştırıyoruz. Yanlış
Hangi açıdan motive ettiğiniz tartışılır. Paylaşımlarınız Yanlış ! ama platform olarak Kadınlar Kulübü'nü kullanmanız DOĞRU !
Sebamed kullanıyorum çok memnunum.Piyasada pek çok marka var dalin gibi uni beybi gibi arkadaşlarımın pek çoğu da jonhsons kullanıyor ama ben burdan sizlere de danışmak istedim. Yakında inşallah kızım doğacak ne kullanmalıyım?
Saf saf yorum yapmışım ben de faydalı olacağım diye ama iyi olmuş şimdi neden Dalin kullanmadigimi da yazardım ya neyse
Göz yakmaz mı o sabunlar??Ben de hamileyim ve bebeğim doğduğunda sabun şampuan kullanmayı düşünmüyorum bence erken dönemde sizde kullanmamalısınız belli bir süre sonra köylerde yapılan doğal sabunlar var ya onlardan kullanırım ilerleyen dönemlerde de şampuan olarak mümkün mertebe şeffaf olması gerektiğini biliyorum.
Ben her zaman mümkün mertebe doğal olmasından yanayım bebeğimin vücudunu yıkarım yüzüne dikkat ederim sabun sürmem saçlarını yıkarken dikkat ederim hiç bişey olmaz ben kendi yüzümü de makyaj yoksa sabun falan kullanmıyorum.Göz yakmaz mı o sabunlar??
Canım ama omlar saf olduğu için cildi tahriş edicidir. Sen böyle diyosn ama kullananlara sordun mu ne demişler merak ettim ben deBen her zaman mümkün mertebe doğal olmasından yanayım bebeğimin vücudunu yıkarım yüzüne dikkat ederim sabun sürmem saçlarını yıkarken dikkat ederim hiç bişey olmaz ben kendi yüzümü de makyaj yoksa sabun falan kullanmıyorum.
Evet sadece suyla yıkicam hijyen derken bebekler zaten üzerlerinde koruma kalkanlatiyla doğar eğer bizler sabunla şampuanla müdahale edersek bozulur hijyen.
Daline nolmuş kiDalin o kadar dusmus mu yabirde nasil tespit ediyorsunuz ayni kisi olduklarini ayni ipden hesap acilinca uyarimi veriliyor