bebeklerınız için hangı bez ve ıslak mendıl kullanıyosunuz

gUzeljoe

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2006
155
1
ben molfıx kullnıyom 3aylık olucak haftaya oğlum ıslak mendıl canbebe kullandım şimdi mirayın gül kokulusunu harıka kokuyo sız ne kullanıyosunuz hangısı daha ıyı sızce

ıslak mendıl daha pratık evet ama oğlum cok pisletıyo onuda bezle nasıl sılecem sureklı maşallah yapınca pyle bı dolduruyokı:roflol:

ben ilk babişime prima kullandım taki büyük pisliğini yapana kadar değiştirmiyordum ıslaklığı belli olmuyordu on aylık oluncada molfix kullandım tuvaletini söyleyene kadar primanın ıslak mendilini yumuşak
can acıtmayan

ikinçi bebeğimede molfix kullandım çünki prima'yla eş değerde
onada on aylığa kadar ve sonrası canbebe kullandım eh o biraz idare eder türden ikinçi bebişimede ıslak mendil olarak molfix kullandım havlu olanlarından

ıslak mendıl daha pratık evet ama oğlum cok pisletıyo onuda bezle nasıl sılecem sureklı maşallah yapınca pyle bı dolduruyokı:roflol:

katılıyorum canım sonucta ıslak mendiler bebekler için üretilmiş markalı iyi ıslak mendil alrısan sanırım sorum olmaz herkeseye göre bez ve ıslak mendil var pamukta steril degil sonucta başa cıkılmaz pamukla bende molfix kulanıyorum

Bebeğim ilk doğduğunda hani yeniyiz ya prima, nivea gibi markalı ve pahalı ıslak mendilleri kullanıyordum ülen baktım bütçe de kaldırmıyo mendil de yetişmiyo. Daha sonra bebedor kullanmaya başladım hem ucuz hem de yumuşak tavsiye ederim sonuçta silip atıyorsunuz o kadar abartmayın:kahve:

ben molfıx kullnıyom 3aylık olucak haftaya oğlum ıslak mendıl canbebe kullandım şimdi mirayın gül kokulusunu harıka kokuyo sız ne kullanıyosunuz hangısı daha ıyı sızce

prima ve molfix tercih ettim
6 aylık olana kadar dr tavsiyesi pamuk ve gülsuyuyla temizledim
pişik derdimiz hiç olmadı
hatta 1 yaşına kadar sadece gezmede dışarda ıslak mendil kullan dım
freshn soft

ben oğluma primanın uyu ve oyna bezini kullanıyorum çok güzel.hepinize tavsiye ederim bayanlar..hem de birçok bez markasından ucuz..ıslak mendil olarak da canbebe kullanıyorum

bi arkadaşın da dediği gibi abartmamakta fayda var sonuctaa atılıyo bende prima kullanıyodum ilk zamanlar molfix alayım dedim hanii biraz daha uygun ya fıyatı kızımda pişik yaptı, onu bıraktım sonra dur şunu da deneyelim diye joy full aldık ve hala onu kullanıyorum yarı yarıya ucuz cildinede dokunmadı o yuzden devam gerekk yok fazla parayı çöpe atmaya,poposil olarakta turuncu paketli freshti sanırım adı unuttum:)
üşendim şimdi kalkıp bakmaya

Kızlar hepsini denedim nerdeyse, huggies en iyisi. Çok yumuşak, 3'lü paket alıyorum, baya gidiyo.

bende huggies kullanıyorum gerçekten çok iyi hem primada sızdırma problemi yaşadık şimdi yok ayrıca çevremden bebeğe göre bezin yarayıp yaramaması değişiyo geçen gün bir bayan markette huggies aldığımı görünce ondan almayın çok pişik yapıyo dedi ama bizde olmadı dedim yani bebişten bebişe değişiyo

ben prima kullandım ama molfix daha güzel evet bebekten bebeğe değişi ıslak mendil ilk biz primanın aldık dr sonra başka kullanmamız söyledi yeni doğanlar için 40 çıkana kadar onu kullandım şimdi niveanınkini kullanıyorum kokusuna bayıldım

ben prima kullanmayı planlıyorum.ama bebişimin kırkı çıkana kadar ılık suyla pamuk kullanıcam temizlemek için.dışarıda ancak yeni doğan mendillerini kullanırım.

arkadaslar ben bebek magazasında calısıyorum.size ıslak pamukla ilgili bilgi vermek istedim.yeni cıkan bi ıslak pamuk var adıda uni baby.bunu size tavsiye ederim cok güzel saf sudan yapılmıstır pamugun mendile dönüstürülmüs halidir.diger ıslak mendiller gibi kozmetik icerikli degildir...kullanmak istiyenlerin bilgisine

ya kızlar okuyorum yazılarınızı içim kıpır kıpır oluyoooo.allah tüm olmayanlara nasip etsin biran önce.hiç bilmiyorum bebek bezleri hakkında bişi.tavsiyelerinize uyarım.

Ben Bugün Markette Görünce Dayanamdim Aldim Primanin Anne Oluyorum Paketi çikmiş 56 Li Mendilide Hediye

evet ilk doğduğunda bende ondan almıştım ama pampers çok ıslak geldi.prima da bizi pişirdi huggiesten tutun da herşeyi kullandık babaystarda karar kıldık.primanın bariyerleri hep bacaklarını kesti kızımın ..1. ayda babaystara karar verdik çok menunun tavsiye ederim.prima prima diyodum ama kesinlikle vazgeçtim primadan

valla hep prima aldınm hamişken stok yaptım sonra resmen bitirmewk için akla karayı seçtim.deneyip göreceksiniz bakalım bizimki açık tenli boynu ve poposu anında pişiyo.prima pişirdi..ve yıkıldım açıkçası babystar yeni ürün ve ii gidiyor ve yakın zamanda da fiyatları artacak bence şimdiden 3 aylık bezi stok yaptımm.sakın hamişken stok yapmayın kızlar ben yanlış yapmışım açıkçası

buradan promosyon isteyin bilgilerinizi girip
gönderiyolar ama büyük boy isteyin anca geliyo .bana 3-6 geldi bebek 6 kiloydu zaten geldiğindee

Ben huggies kullanıyorum kızıma,ıslak mendilde huggies ve memnunum.molfixide ilk aylarda kullandım,büyük kızıma hep prima kullandım.

X