bebeklerınız için hangı bez ve ıslak mendıl kullanıyosunuz

kızlar bende prima kullanıyorum başından beri. çokda memnunum. ıslak mendilde yine prima serisinden pampers kullanıyorum. ama özbekcim dediğin markayıda deniyeceğimm.

Ben kızıma sadece bir defa prima ıslak mendil kullandım,sonra annem bak bu islak mendil çok güzel hemde primanın dörtte biri dedi, burun kıvırdım ama sonra deneyince artık vazgeçmedim, babysmıle sarı paket, bayağı bir stoğum var, artık üretmezler diye çok korkmuştum da :)

ben de dogdugunda prıma kullandım ama paket bıtene kadar 90lı oldugu ıcın bıtmedı bır turlu pısıkten kurtaramadık, uyu oyna desen o daha kotu.. molfıx kullandım pişiği hemen gectı huggıesı de merak ettım o da bebegım ıslattıkca oyle bır şişiyor kı fazla kullanamıyorsunuz.. sımdı babystar ı da denedım o da guzel ama o da şişiyor ama huggıes den ıyı.. molfıx ya da babystar ıkısını tavsıye ederım.

bebegıme ıslak mendıl kullanmıyorum sureklı altını dalının sabunuyla yıkar kurularım mıs gıbı ıcım de rahat...hıcbır ıslak mendıle guvenmıyorum ama zorunlu oldugum durumlarda fresh ın soft u kullanıyorum...

ya nasıl iş anlamadım... sanırım her bebege ayrı etkı yapıyor.. molfıx hem sert hemde sızdırdı bende... baby star tas gıbı bacaklarını kesti.. ama prımada 12 saat degısmedıgım oluyor bazen... kupkuru yumusacık..pisikte olmuyor cunkupişik kremlı sanırımbenım oğluma iyi geldi prıma...ıslakmendıl denemedıgım kalmadı ama sonunda buldum bebe dor tavsıye ederım

prima bez , chıcco mendil ve krem , sabunu ve şampuanı da var , çok memnunum ...

X