benim kızım 6 aylık oldu ama hala gece saat başı kalkıyor. doğduğundan beri gece uyku sorunumuz var. ilk başlarda gaz sancısı oluyordu metsil kullanmaya başladım sancısı yok ama, yine de deliksiz uyumuyor...oğlum 4 aylık,gece boyu o kadar sık kalkıyorum ki kaç kere olduğunu sayamadım.doğduğundan beri böyle.emzirip yatırıyorum,kısa bir süre sonra geri uyanıyor,kesintisiz en uzun 2 saat uyuyor.bu duruma bir çözüm bulamadım.anne sütü dışında mama da alıyor ama geceleri mama vermiyorum.çok çabuk mu acıkıyor,emmek mi istiyor,sık uyanmasının sebebi nedir bilemiyorum.
benim kızım 6 aylık oldu ama hala gece saat başı kalkıyor. doğduğundan beri gece uyku sorunumuz var. ilk başlarda gaz sancısı oluyordu metsil kullanmaya başladım sancısı yok ama, yine de deliksiz uyumuyor...
Hımmm valla her bebek farklı karakterde bilemicem ben hiç uyumaz bu dediğim 24 saat beni uykusuz bırakan gazlı bi bebeği olan biriyken daha az uyanan bi bebeğim oldu maşallah ve genelde uyanıp emip hemen uyuyor kimileri emzik veriyor uykulu oluyolar hemen uyusunlar diye dene istersen Allah sabir versin benimki gündüz pek uyumaz uyusada beraber uyuruz Yanlış olmasın ama en geç 1 yaşında düzelir diyolar ama ben pek bilmiyorum
Gece boyu hiç kalkmıyor..Fakat bazen bir sıkıntısı olup uyandıgında maleseef ayağımda sallayarak uyutuyorumm..
ben 2 saatte bir kalkmasına bile razıyım çünkü ortalama 15 dakika emziriyorum tam uyuyayım derken yine uyanıyor, uykudan hiç bir şey anlamıyorum... çok zor oluyor...
ayni sorun bizdede var 11 aylik yasina girecek yakinda kizim ama gece 2 veya 3 kez kalkar..
Yalniz benimki gece uyanir ama gozlerini acmaz agzini acar mama diye sutunu ictigi anda uyumaya devamyalanci meme aliyor ama yok illa sut istiyor oysa butungun iyide besleniyor bende cozemedim doktora kalsa oyle birak aglasin kendiuyur geri diyor ama cocuk resmen mama istiyor
Arkadaşlar kayınvalidem ile birlikte oturuyorum yeni ev alıp ayrılıcaz altlı üstlü olucaz yanlız benim işe başlamam gerekecek.ben martta 7.ayını bitirince başlamayı düşünüyordum ama şimdi ocak gibi başlıyacak gibi duruyor.benden kopmasından çok korkuyorum.şuan 2 buçuk aylık ve anne sütü alıyor.işe başlıyınca 6. Ayına yeni girmiş olucak.nasıl beslemem gerekir kayınvalidem bakıcak..lütfen bana cevap verin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?