• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekleriniz gece kaç kez kalkıyor ?

oğlum 4 aylık,gece boyu o kadar sık kalkıyorum ki kaç kere olduğunu sayamadım.doğduğundan beri böyle.emzirip yatırıyorum,kısa bir süre sonra geri uyanıyor,kesintisiz en uzun 2 saat uyuyor.bu duruma bir çözüm bulamadım.anne sütü dışında mama da alıyor ama geceleri mama vermiyorum.çok çabuk mu acıkıyor,emmek mi istiyor,sık uyanmasının sebebi nedir bilemiyorum.
benim kızım 6 aylık oldu ama hala gece saat başı kalkıyor. doğduğundan beri gece uyku sorunumuz var. ilk başlarda gaz sancısı oluyordu metsil kullanmaya başladım sancısı yok ama, yine de deliksiz uyumuyor...

benim kızım 6 aylık oldu ama hala gece saat başı kalkıyor. doğduğundan beri gece uyku sorunumuz var. ilk başlarda gaz sancısı oluyordu metsil kullanmaya başladım sancısı yok ama, yine de deliksiz uyumuyor...

aynen benim de başta gaz sancısı yüzündendi,sancıları geçti çok şükür,ama bu saat başı kalkışları alışkanlık olarak kaldı :( büyüdükçe geçeceğini hala umut ediyorum.

Hımmm valla her bebek farklı karakterde bilemicem ben hiç uyumaz bu dediğim 24 saat beni uykusuz bırakan gazlı bi bebeği olan biriyken daha az uyanan bi bebeğim oldu maşallah ve genelde uyanıp emip hemen uyuyor kimileri emzik veriyor uykulu oluyolar hemen uyusunlar diye dene istersen Allah sabir versin benimki gündüz pek uyumaz uyusada beraber uyuruz Yanlış olmasın ama en geç 1 yaşında düzelir diyolar ama ben pek bilmiyorum

oğlum emziğe alışamadı,ağzında tutamıyor,düşürüyor.inşallah 1 yaşına kalmadan düzelir.Allah tüm uykusuz annelere sabır versin.

Gece boyu hiç kalkmıyor..Fakat bazen bir sıkıntısı olup uyandıgında maleseef ayağımda sallayarak uyutuyorumm..

Gece boyu hiç kalkmıyor..Fakat bazen bir sıkıntısı olup uyandıgında maleseef ayağımda sallayarak uyutuyorumm..

ben 2 saatte bir kalkmasına bile razıyım çünkü ortalama 15 dakika emziriyorum tam uyuyayım derken yine uyanıyor, uykudan hiç bir şey anlamıyorum... çok zor oluyor...

ben 2 saatte bir kalkmasına bile razıyım çünkü ortalama 15 dakika emziriyorum tam uyuyayım derken yine uyanıyor, uykudan hiç bir şey anlamıyorum... çok zor oluyor...

Allah kolaylık versin..çok zor olduguna eminim..benimkide gündüz 1 saat bile uyumuyor...çok zorlanıyorum..geceyi düşünemiyorum..

merhabalar benim oğlumda 1 yaşına yeni girdi daha sabaha kadar uyuduğunu hiç görmedim:(emziriyorum gece kalktığı zaman sabaha karşı oluncaya kadar 3 kere falan kalkıyo ama saat 4-5 ten sonra artık yarım saatte bir kalkıyo böyle gözleri kapalı bir sağa bir sola dönüyo yanıma getiriyorum işte sallıyorum falan uyutuyorum birde şimdi diş çıkartıyo iyice uykusuz napalım böye böyle büyütücez işte

Yalniz benimki gece uyanir ama gozlerini acmaz agzini acar mama diye sutunu ictigi anda uyumaya devam :52: yalanci meme aliyor ama yok illa sut istiyor oysa butungun iyide besleniyor bende cozemedim doktora kalsa oyle birak aglasin kendiuyur geri diyor ama cocuk resmen mama istiyor

Yalniz benimki gece uyanir ama gozlerini acmaz agzini acar mama diye sutunu ictigi anda uyumaya devam :52: yalanci meme aliyor ama yok illa sut istiyor oysa butungun iyide besleniyor bende cozemedim doktora kalsa oyle birak aglasin kendiuyur geri diyor ama cocuk resmen mama istiyor

tatlım o zaman çok şanslısın uyunmadığı için ne güzel sütünü ver uyusun yine maşallah bizimki emer ama biraz huysuzlukta yapar

Ben gunduz cok uyumamasina bagliyorum malesef gunduzleri uyumuyor ee bole oluncada cok yoruluyor hanfendi uyutmak zamanimi aliyor ama cok sukur gece kalkip tekrar sallama gibi sorunumuz olmuyor

benim kızım 10.ayını bugün bitirdi gece 4 5 kere kalkıyor ama birkaç gündür gece maması vermeye başladım daha az kalkmaya başladı denemenizi tavsiye ederim

benim kızım da 4,5 aylık bi sıkıntısı yoksa gece 1 veya 2 kere kalkıyo emiyo ve tekrar uyuyo

Arkadaşlar kayınvalidem ile birlikte oturuyorum yeni ev alıp ayrılıcaz altlı üstlü olucaz yanlız benim işe başlamam gerekecek.ben martta 7.ayını bitirince başlamayı düşünüyordum ama şimdi ocak gibi başlıyacak gibi duruyor.benden kopmasından çok korkuyorum.şuan 2 buçuk aylık ve anne sütü alıyor.işe başlıyınca 6. Ayına yeni girmiş olucak.nasıl beslemem gerekir kayınvalidem bakıcak..lütfen bana cevap verin....

Arkadaşlar kayınvalidem ile birlikte oturuyorum yeni ev alıp ayrılıcaz altlı üstlü olucaz yanlız benim işe başlamam gerekecek.ben martta 7.ayını bitirince başlamayı düşünüyordum ama şimdi ocak gibi başlıyacak gibi duruyor.benden kopmasından çok korkuyorum.şuan 2 buçuk aylık ve anne sütü alıyor.işe başlıyınca 6. Ayına yeni girmiş olucak.nasıl beslemem gerekir kayınvalidem bakıcak..lütfen bana cevap verin....

Sutunu sagabilirsin.. Ek gidalarada baslamis olursunuz.. daha kolay olur..

Bebegin gece cok kalmamasi icin uyumadan once gece mamasi verebilirsiniz. Daha tok tutar.. Gelismesi iyi ise gece emzirmeyi ve sut vermeyi birakmaliymis. Bunun yerine su verebilirsiniz yada emzigini!! Bu sekilde biyolojik saat olusmasini engelleniyormus.. Zamanlada gece kalkmayi birakiyormus.. Doktor anlatmisti..

bebeğim 5.5 aylık bazı geceler kaç kere kalktığımı hatırlamıyorum bazı gecelerde 1 kere bazen 2 kere kalkıyo neden acaba böyle emmek istiyor sürekli emmek istiyor . nasıl vazgeçireceğim gece hiç emzirmesem olurmu ama çok ağlıyor nasıl yapacağımı şaşırdım. yardım istiyorum .

Back