Bebekleriniz gece kaç kez kalkıyor ?

sunny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
916
6
96
İstanbul
Merhaba kızlar,

Bebeğim 8,5 aylık. Sadece anne sütü alıyor ve de ek gıdaları.

Her gece en az 2 kez uyanıyor, bazen 4 -5 i buluyor.

Sizler gece uyanınca nasıl uyutuyorsunuz , ben emziriyorum.

Bir de sizin bebekler ne kadar uyanıyor ?

mrb sunny benim oğlum 2 yaşını bitirdi ama hala geceleri en az 1 kere kalkıyo emzirmeyi bırakalı 3 ay oldu allaha şükür şimdi az kalkıyo önceleri en az 3-4 kez kalkıyodu emmek için bende senin gibi doğduğu günden beri emzirerek uyutuyordum sorun da bu zaten meme arıyo emzik alıyosa emzikle uyutmayı dene gerçi biraz geç kalmışsın yada 1 yaşından sonra gece kalkınca inek sütü ver başkada yapacak bişey gelmiyo aklıma allah kolaylık versin bebeğine uzun sağlıklı mutlu bir ömür dilerim...

benımde kızım 18 ayını bitirdi.Bu kadar meme delisi başka cocuk görmedim ve artık cıldırma noktasına gelmiştim bıraktırdım su gunlerde oncesinde sureklı emzirerek devamındada ayakta sallayarak uyutuyodum ve geceleri en az 4-5 sefer kalkıp resmen binayı inletiyodu çığlık çığlığa meme diye ... daha yeni 3 gun oldu memeyi bırakalı ve gece 1 sefer uyanıyo vede sallayarak deil bana sarılarak uyuyo :) şaşkınım tek isteim böyle devam etmesi:)

Canım 8,5 aylık bebeğin gecede 2-3 kere kalkması normal gibi. Tabi emdikten sonra hemen geri uyuyosa. Benim kızım şuan 20 aylık, ben 17 ayını doldurunca kestim memeden. çünkü kızım gece sırf beni görmek için bazende öylesine emmek için çok fazla uyanıyordu, o ara bende inatçı gribe yakalnmıştım ve çok fenaydım. doktorda antibiyotik verince fırsat bu fırsat dedim. Şimdi çoğunlukla uykusu düzeldi ama dişti, ishaldi, başka sebeplerdi derken yine uyku sorunu yaşayabiliyoruz. önceki gece 3te kalkıp sabah 6ya kadar uyumadı mesela(

Emerek uyutmak çocuğu bize daha çok bağlıyo, bundanda yavaş yavaş vazgeçirmeye çalışın.

benimki de merek uyuyor 9 ay 9 günlük geceleri o kadar çok uyanıyorki bazende uyanıp yarım saat uyumuyor bazen yarım satte bir bazen saatte bir diş çıkarıcak daha çıkarmadı ben ona bağlıyorum şimdilik bakalım diş çıkıncada böylemi olucak sizler nasıl uyutuyormu bebekler sizi

kızım 3 aylık,1 aydır gece saat 3-4 gibi ,bir de sabah 6-7 gibi uyanıyor.bu konuda şanslı annelerenim .bir de emmiyor beni,sütü biberonla alıyor malesef.belki de dolu dolu aldığından acıkmıyor ve uyanmıyor.geçen ay emiyordu,biraz daha fazla uyanıyordu.

ben gecede 4 defa uyanırsam bugün az kalktılar derdim kendimi iyi hissederdim vay be nasıl dayanmışım.Allah yardımcınız olsun anneler

3 ay 10 günlük 2-3 bazen 4 kez kalkıyor bazen emip hemen uyuyor bazen 2-3 saat ayaktayız gecenin köründe neyse sağlıklı olsunda napalım Allahım sabır

kızım 3 aylıkken gecede 1 kez kalkardı hatta bazen yatırdığımla sabah kalkardı ama şimdi çok fena. 8,5 aylık gece emzik ve su için kalkıyor gecede 3 defa.

benim bebişim 5.5 aylık durumuna bağlı değişiyo gece uykusu sıkıntısı yoksa (gaz, sık acıkma vs) bir kez emmek için uyanıyo birde sabah 6 civarlarında uyanıyo gaz sorunu olursa bi kaç kez uyanıyo bu durum eminim diş çıkarma evresinde değişecek..gerçekten en kutsal işi yapıyoruz.

oğlum 4 aylık,gece boyu o kadar sık kalkıyorum ki kaç kere olduğunu sayamadım.doğduğundan beri böyle.emzirip yatırıyorum,kısa bir süre sonra geri uyanıyor,kesintisiz en uzun 2 saat uyuyor.bu duruma bir çözüm bulamadım.anne sütü dışında mama da alıyor ama geceleri mama vermiyorum.çok çabuk mu acıkıyor,emmek mi istiyor,sık uyanmasının sebebi nedir bilemiyorum.

Alışmasıylada oluyor bebekler ama gazı olabilir dr rezene verdiyse belli bi miktar içir iyi gelir uyutur Tabii sürekli verme alışkanlık yapmasın mama yiyorsa doyuyordur kaç gr veriyosun ki

Alışmasıylada oluyor bebekler ama gazı olabilir dr rezene verdiyse belli bi miktar içir iyi gelir uyutur Tabii sürekli verme alışkanlık yapmasın mama yiyorsa doyuyordur kaç gr veriyosun ki

önce emziriyorum,sonra mama veriyorum,bazen memede doymuş oluyor fazla içemiyor.dediğin gibi alışmayla ilgili sanırım.ilk doğduğunda sütüm azdı,doymuyordu sanırım o yüzden sık kalkıyordu sonra da bunu huy edinmiş olabilir.ne zaman veya nasıl düzelir acaba?

benim bebeğim de 1,5 aylık ve maalesef kolik.akşamları 8-12 çığlık çığlığa ağlıyor hatta bazen gece 2 lere kadar sürüyor ağlama nöbetleri.ağlamaktan bitap düşen kızım gece 3 gibi ve sabah 6 gibi uyanıyor.akşam tüm enerjimi harcadığımdan gece kalkmasa da hayır diyemeyecek durumda oluyorum doğrusu.

Hımmm valla her bebek farklı karakterde bilemicem ben hiç uyumaz bu dediğim 24 saat beni uykusuz bırakan gazlı bi bebeği olan biriyken daha az uyanan bi bebeğim oldu maşallah ve genelde uyanıp emip hemen uyuyor kimileri emzik veriyor uykulu oluyolar hemen uyusunlar diye dene istersen Allah sabir versin benimki gündüz pek uyumaz uyusada beraber uyuruz Yanlış olmasın ama en geç 1 yaşında düzelir diyolar ama ben pek bilmiyorum

14. ayımızı doldurduk 4-5-6 kez uyandığımız oluyor tam bi düzene girmiştik 1 yada 2 sefer kalkıyordu azı dişlerini ard arda cıkartmaya başlayınca tekrar deişti huyumuzama dün gece heralde hiç uyumadım şimdi bide hasta 1 yaşını gecmesini bekledim ama sonuc gene aynı memeden çıkartınca inşallah rahatlarım diye düşünüyorum allahım tüm annelere sabır verrrr T]

kızlar meraklanmayın diş problemi sona erince sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacaklar bütün kuzucuklar..az daha sabır...

2.5 aylık kızım var.bazen 1 kez kalkıyor banyo yaptıysa sbha kdr uyanmıyor ama ben uyurken doyuruyorum.

kızım 2 aylık. meme delisiiiiiii!!! gündüz emerken arada şekerleme yapıyor, kucağımdan indirdiğim anda gözlerini fal taşı gibi açıyor, zerre kadar uyku mahmurluğu yok( gündüz hiç uyumuyor. gece en erken 12 de uyuyor, 3 gibi uyanıyor emer emmez uyuyor ama sabah 6 gibi uyanıp bir daha doğru düzgün uyumuyor. zombi gibiyim uykusuzluktan( kucağımdan da hiç inmiyor. öyle bir ağlıyor ki sanki bi tarafını sıkmışlar( bu arada ben sadece anne sütü veriyorum ve dr kontrolünde bebeğin doymama gibi bi sorunu olmadığını söyledi dr.

yakında işe başlıycam ve ne yapıcam bu uykusuzlukla bilmiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…