Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 8,5 aylık bebeğin gecede 2-3 kere kalkması normal gibi. Tabi emdikten sonra hemen geri uyuyosa. Benim kızım şuan 20 aylık, ben 17 ayını doldurunca kestim memeden. çünkü kızım gece sırf beni görmek için bazende öylesine emmek için çok fazla uyanıyordu, o ara bende inatçı gribe yakalnmıştım ve çok fenaydım. doktorda antibiyotik verince fırsat bu fırsat dedim. Şimdi çoğunlukla uykusu düzeldi ama dişti, ishaldi, başka sebeplerdi derken yine uyku sorunu yaşayabiliyoruz. önceki gece 3te kalkıp sabah 6ya kadar uyumadı mesela(
Emerek uyutmak çocuğu bize daha çok bağlıyo, bundanda yavaş yavaş vazgeçirmeye çalışın.
oğlum 4 aylık,gece boyu o kadar sık kalkıyorum ki kaç kere olduğunu sayamadım.doğduğundan beri böyle.emzirip yatırıyorum,kısa bir süre sonra geri uyanıyor,kesintisiz en uzun 2 saat uyuyor.bu duruma bir çözüm bulamadım.anne sütü dışında mama da alıyor ama geceleri mama vermiyorum.çok çabuk mu acıkıyor,emmek mi istiyor,sık uyanmasının sebebi nedir bilemiyorum.
Alışmasıylada oluyor bebekler ama gazı olabilir dr rezene verdiyse belli bi miktar içir iyi gelir uyutur Tabii sürekli verme alışkanlık yapmasın mama yiyorsa doyuyordur kaç gr veriyosun ki
önce emziriyorum,sonra mama veriyorum,bazen memede doymuş oluyor fazla içemiyor.dediğin gibi alışmayla ilgili sanırım.ilk doğduğunda sütüm azdı,doymuyordu sanırım o yüzden sık kalkıyordu sonra da bunu huy edinmiş olabilir.ne zaman veya nasıl düzelir acaba?
kızlar meraklanmayın diş problemi sona erince sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacaklar bütün kuzucuklar..az daha sabır...