bebeklerinde hidrosefali yaşayan anneler konuşalım neolurr

yelz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
140
1
slmm bu konuda başından geçen anne adayları neolur ii haberlerle içimi rahatlatınn.mslarınızı bekliyorummmm

canım gecmıs olsun..benım bılgım yok ama derdıne ortak olabılecek basından gecmıs arkadaslar sana yardımcı olacaktır...
stres yapma sakın...

slmm bu konuda başından geçen anne adayları neolur ii haberlerle içimi rahatlatınn.mslarınızı bekliyorummmm

Canım benim başımdan böyle bir durum geçti,ventrikülomegali dendi ,doğuma kadar takibe alındı bebeğim ama Allahıma şükürler olsun şuan bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım,hiçbir problem yok yani.İçini rahat tut ve dua et bol bol.Sormak istediğin şeyler olursa seve seve yanıtlarım,konuylailgili oldukça tecrübe sahibi oldum.Allah yardımcın olsun.

Bebeğim 32.haftada doğdu acil sezeryana alındım yavrum 10 gün yaşayabildi hep yoğum bakımdaydı.hastalıkları yavrumu aldı benden.içim çok acıyo

Bebeğim 32.haftada doğdu acil sezeryana alındım yavrum 10 gün yaşayabildi hep yoğum bakımdaydı.hastalıkları yavrumu aldı benden.içim çok acıyo

başın saolsun cnm söleyecek bişi bulamıyorum kaçıncı haftada kondu bu teşhis ailede başka kimsede varmıydı

başın saolsun cnm söleyecek bişi bulamıyorum kaçıncı haftada kondu bu teşhis ailede başka kimsede varmıydı

5. ayda cnm tam bu teşhis kondu.hiçbir tarama testimdede çıkmadı oysa.kimsede yok ailede.oldu işte allah yaşattı malesef.

X