bebeklerin korkulu rüyası gaz sancısı

Kızlar,geçenlerde haberlerde gaz damlalarının ilerde kanser riskini arttırdığına dair haber çıkmıştı..Ayrıca zaten pek bir işe de yaramıyormuş.Şimdi nette baktım,buldum:Okumanızı öneririm..Haber bu.. yerimseniben

bu haberi okudugum iyi oldu, bende bi iki gündür vermeye baslamistim gaz ilacindan, daha vermem artik. paylasim icin tesekkürler..

ben ilac veriyordum ilk baslarda ve hep kusuyordu minno$um artik rezene cayi veriyorum ve gercekten cook ise yariyor!!

Ne kadardı bebeginiz benimkisi 15 günlükde bizimkine olurmu

Vll biz 2 ay 2 günlük olduk hala sancıya devam metsil, zinco, sap simlex, kaleidon, nurs harves, hepsini denedim emmiyor hiç mama kullanıyoruz doktorumuz mamayı değiştirdi. Şimdi bubbles diye bi şurup buldum onu kullanıyoruz biraz faydası var gibi ha bide her bebğe ne iyi gelir belli olmuyor ne çaylar içirdim inşallah size iyi gelir zor yani nasıl heşcek bu 4 ay bilmem

Lütfen bitki çayı içirme çok zararlı. Beyin üzerinde ciddi zararları varmış. Bebeğin beyin gelişimi etkileneceğine bırak gaz sancısı çeksin. Gaz sancısı benim kızımda yaşadı. Sab simplex ve biogaia kullandım. İkinci ayın ortalarına doğru bitti ağlamaları. Gazını kolay çıkarıyor. Uykusu düzeldi. Çünkü ben kabullendim. Başlarda çok kasılırdım ağlayacak sancı çekecek diye. Ama sonra düşündüm ben ne kadar çırpınsam da ağlayacak. Benim yapmam gereken tek şey onu sevgiyle kucaklamak ve ona kendisini iyi hissettirmek. Yıkama suyundan bir tık daha sıcak suyu hazırla. Bacaklarını anne karnındaki gibi yaparak yani karnına doğru çapraz yapıp çekerek sıcak suda oturt. En sonuncuda kovaya soktum çocuğu 10 dakika kadar bekletip yıkayın. Bu esnada sıcak su takviyesi yapıyoruz suya. Suyun içinde karnına masaj yapabilirsin. Çıkarınca karnına ve ayak tabanlarına masaj yap. Sıcak su torbasını ayaklarına karnına falan koy.

Ben sakinleştim. Ağladığında sakin sakin kucağımda gezdirip onunla konuştum.biraz yüksek sesle. Çıktık dışarı gezdik. Ağlıyor diye hiç kendimi eve kapatmadım. Bebek arabasında çok rahat etti. Wrap sling aldım. Kendime sardım öyle dolandım evde de. Çok hoşuna gitti. Ninni açtım YouTube dan. Kendim ninni söylüyorum kulağına derken baktım bitmiş gitmiş. Sen ne kadar sakin ve huzurlu olursan bebeğin de o kadar mutlu olur. Neden emmiyor? Emzirme danışmanına gittin mi?

Çok haklısın canım
Hakkısın canım ama ben kayınvalidem ile birlikte yaşıyorum aslında çocuğun sancılarını ev halkı tedikliyor diyebilrim ben kendi bildiğin şekil yapmak istiyorum o kendi yani çocuk aramızda kalıyo emmemeside buna bağlı ilk 3 gün sütüm gelmedi bana sütün yok diye bebeğimi vermedi oda haliyke biberona alıştı bu sancılar faln birazda huysuz bi bebek sağamadımda anlıycan durmadıkça onu verilim bumu verelim bende istemedim hiç ama zaten naparsan yap geçtiği zaman geçtiyo ağlaması

Hangi şehirdesin? Kadın çocuk hastanesi bar mı o şehirde? Varsa emzirme danışmanına git. Yoksa da sosyal medyadan emzirme sayfaları var ayşebe diye bir hesap var. Emzirenanne var. Takip edip yorumlara sorunu yazabilirsin. Birebir emzirme hemşireleri sütünü geri getirirler. Daha bebeğin küçük emzirebilirsin. Anne sütünden mahrum bırakma. Doğumdan sonra zaten hemen inmiyor zaten süt. Benim de üçüncü gün sonunda tamamen indi.

Çok sağol bilgilerin için bende çok ama çok istedim emzirmeyi anne sütü gibisi yok makina aldım dendim ama onunla 2 saatte bir sağmam gerekiyor e bebekle falan ama dikkate alıcam söylediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…