ayy süper öneriler kızlar çok sağolun hepiniz.çörek otunu rezeneyi ve zincoyu denedim üstüne bi öneride annemden anason çayı içirdik bebişe.baya ii geldi gibi.ama bakalım sadece bu gece rahat yattı umarım tesadüf değildir :Saruboceq:
yok be tatlım o kadarınada cesaret edemiyorum çok etkiliyo yediklerim.yazzıııkkk kıyamam ben onlaraaa :çok üzgünüm:bütün hepsini denedim metsil zinco sab simplex nurse harveys rezene gece çayı
yok kızlar eğer bebeğiniz kolikse, akşam saatleri ağlıyorsa bu geçmiyor çekicez artık kimi 3 ay kimi 6 ay diyo, geçmiş olsun sakın bi sürü ilaç vermeyin yeşil kaka yapıyo zaten bi işe yaramıyo, sütünüz yağlıysa ne yerseniz yiyin bişey değişmiyo boşuna kasmayın yiyin gitsin:)
arkadaslar aranızda bebeğine rezene veya papatya çayı veren varmı,veriyorsanız günde kaç kere ne kadar veriyorusun benim bebeğim 13 günlük daha.doktora sorucam ama perşembe gidicez siz nasıl veriyosunuz öğrenmek istedim.
Canım mılupa rezene Çayını 100 ml verıyorum
bütün hepsini denedim metsil zinco sab simplex nurse harveys rezene gece çayı
yok kızlar eğer bebeğiniz kolikse, akşam saatleri ağlıyorsa bu geçmiyor çekicez artık kimi 3 ay kimi 6 ay diyo, geçmiş olsun sakın bi sürü ilaç vermeyin yeşil kaka yapıyo zaten bi işe yaramıyo, sütünüz yağlıysa ne yerseniz yiyin bişey değişmiyo boşuna kasmayın yiyin gitsin:)