Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bebeğimin başında konak var kızım 3.5 aylık nasıl geçer şimdi temizlenmesi uygun mu
arkadaslarin dedigini gibi yap gordugunde fazla beklersen kalinlasir ve gecmesi daha uzun surer. Erkenden onlemini alman lazim. Fark etigin an yag surup bekleyip temizlemek en dogrusu.Arkadaşlar bebeğimin başında konak var kızım 3.5 aylık nasıl geçer şimdi temizlenmesi uygun mu
bizim doktor banyo öncesi yarim çay bardağı zeytinyağına bir çay kaşığı karbonatla temizl3 ama tarak sürme banyo yaptır demişti ise yariyo gibi ama hala geçmediArkadaşlar bebeğimin başında konak var kızım 3.5 aylık nasıl geçer şimdi temizlenmesi uygun mu
Benim oğlumda da olmuştu aynen dediğin gibi yaptım birde babe şampuan aldım ve geçti çok fazlaydı denemenizi tavsiye ederim.bizim doktor banyo öncesi yarim çay bardağı zeytinyağına bir çay kaşığı karbonatla temizl3 ama tarak sürme banyo yaptır demişti ise yariyo gibi ama hala geçmedi
eczanelerde mi satılıyor bu şampuan daha önce duymamıştım daBenim oğlumda da olmuştu aynen dediğin gibi yaptım birde babe şampuan aldım ve geçti çok fazlaydı denemenizi tavsiye ederim.
Bebeyagi veya zeytinyagini surun 3 4 saat bekletin yumusasin. Konaklar yumusayinca ince disli erkek taraklari var ya onunla tarayin taraga toplanacaktir zaten. Sonrada misler gibi yikarsiniz benim yerimede opersiniz :))Arkadaşlar bebeğimin başında konak var kızım 3.5 aylık nasıl geçer şimdi temizlenmesi uygun mu
Evet eczaneden almıştımeczanelerde mi satılıyor bu şampuan daha önce duymamıştım da
peki çok teşekkür ederimEvet eczaneden almıştım