bebeklerın ayına gore tepkılerı

yagmur4

hayirli haberler ins.
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
1.241
692
248
4 bucuk aylık kızım var ve bırılerı gel gel yapınca atılmıyor dıye aa neden atılmıyor dıyorlar bebekler ne zaman gel gel yapınca atılamaya baslar ?

4 aylık bebek gel gel yapınca atılmaz arkadaşım bunu diyen hiç çock büyütmemş sanırım...daha oturamyan çocuk bunu nası yapsın.en erken 6 7 aylıkken atılır.

canım 6 aylık bebeğim var birileri gel deyince hala atlamıyor çok eken daha merak etme

aynen benim de 7 aylık oğlum var sadece canı sıkıldığın da o da bana kollarını uzatııyo. bu insanlar da o kadar çok şey biliyo ki valla bazen sinir oluyorum.desteksiz oturamıyor benim oğlum da herkese dert oldu. neden oturamıyor,hala mı oturamıyor, sürekli sorılar sorular. yok bilmem kimin bi bebeği varmış oturuyormuş emekliyormuş. hemen şunu yapıveriyormuş.. vs. vs.
canım sen meraklanma,er geç her şey olacak.. erken daha seninki için

4 aylık bi bebek akıl var mantık var daha yeni yeni etrafını tanırken nasıl gel diyene atlasın ya bu milletin hiç derdi tasası yok neden atlamıyo diyolar bebeklerinizi oturması için emeklemesi için vs şeyler için kesinlikle zorlamayın sürekli takipte olun ama zorlamayın zaten kendi canları neyi isterse zamanı gelince yapıyolar

göz teması kuruyorsa,ses çıkarıyorsa, sizi takip ediyorsa vb temel hareketleri yapıyor ise, telaşlanmayın. her şey zamanla oluyor. mesela bir basit örnek vereyim benim büyük kızım 5 yaşında renkleri bilmiyordu. çok endişeleniyordum niye karıştırıyor renk körümü yada başka bir sorunmu var diye. insanlar yorumlar yapıyordu geç kaldı vs diye. ama bir gün tüm ana renkleri ara renkler dahil olmak üzre söyledi. .basit birşey ama insan endişeleniyor işte... ve şimdi 11 yaşında ve sınıf birincisi ilde hep dereceye giriyor. demem o ki zamanla sizi çok şaşırtacak küçük şebek :))))

valla bende bıktım şu milletin çocukları birbiriyle kıyaslamasından her cocuk kendıne özgu ama anlamıyorlar hep kıyas hep kıyas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…