Merhabalar herkese dün bir haber duydum çok üzüldüm
yakın akrabamızın bebeğinin kalbi durmuş duyunca çok kötü oldum annem telaşlı telaşlı beni arıyo
çocuğa dikkat et diye.çok korktum daha dokuz aylık felan bebeğimiz.
annesi dişi kaşınıyor diye havuç vermiş rahatlatsın diye havuç parçası boğazına kaçmış kalbi bir saat durmuş ambulansla götürmüşler
çok şükür ki havuç tanesini çıkarmışlar iyiymiş durumu annesiyle konuştum ellerimden gidiyordu diyo
kadın şokda bebeklermiz RABBİMe emanet olsun inş.
yatırarak birşeyler yedirmeyin aman dikkat bu seferde besinler ciğerine gidiyormuş ALLAH korusun sizlerle paylaşmak istedim sağolun.
tüylerimi diken diken eden bir olaydı bebeğimiz iyi demiştim ne yazıkki kötü
aman vermeyin hiçbirşey eline olacağı var oluyo işte bir de hep nazar işte bol dua okuyun bebişlerinize kötü gözle kimsenin bebeğine bakmayıp maşallah desek ne olur sanki.
tam bir ay hastanede yattı kalbi durunca beyine oksijen gitmemiş ve şimdi spastik olma durumu var öyle çok korkmuşki yavrum uyanıkken kendini sıkıyo kasıyo iyice ellerini sıkıyo çok çekti kuzum ya vücudunu hareket ettiremiyo fizik tedavi olacak şimdi on aylık bebeğimiz.
yatağına yatırınca korkuyo ağlıyo beş dk yatsın diye kucağımızda tutuyoruz
her çocuğun gelişimi faklıdır yok erken yürüdü erken diş çıkardı yok çok güzel maşallah deyin ya dilinizi ısırın nevar sanki farkli her çocuk işte bak bir bebeğin hayatına mal oldu işte iyi mi oldu.
ALLAHa emanet bebeklerimiz inş.