Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin Komik Anları :) resimli..

Son düzenleme:
deryacım maşallah fıstıkına ıkınızde çok şekersınızzzz.....çocuklarla bıyere gıtmekte işkence ama nedecen artıkkk..:))çekelıyıp dururlar işte öyleee:))))

Teşekkürler Rosecum.
ınatla yürümedi bacaklarını açıp durdu.
kaycakmış aşkito teyzesi gibi kaykay mı paten mi ne yapcakmış :)))

maşallah yaaaa hepsi birbirinden tatlı Allah analı babalı büyütsün hepsini. Hayırlı evlat olurlar inşallah.

Rabbim olmayanlarada nasip etsin ıNŞALLAHHHHH:Saruboceq:

efe buranin maskotu olmus valla
genciza kizin cok tetli masallah
ceren hanimda cok seker ya hele o bacaklari
tüm bebislere kocaman masallah

benim kuzum daha 4 aylık, öyle çok komik pozlar veremiyor ama şimdilik idare edin işteopuyorumnanaktan

gözüm korktu şimdi,bu mahir kesin beni yener güreşte!!akannehir

hayıırrr zafer benim!:lepi: hadi mahir gezdir beni,hadi hadi hadi!!

dost mu olduk ne? çok komiksin dostum mahir!sırnaşık şey

öfff çok yoruldum!! eh artık uyku vaktimirmirmirmir

elif sevd emaşallah kuzuna..sıpa diyinc ekıızyorlar ama ben sıpa demeyi çok seviyorumm..ama ynede siiznkilere demiyorumm..benim sıpam diyim kendiminkinee..

ceren mahirin üstüne bindiği resme çok güldüm oda beğenmişki çok güzle gülmüş maşallh..

bende hep sipa derim yani kendi cocuklarima birde yiyenime

Elifsevde,Ecemim teşekkürler kızlar.

Elifsevde
Çok tatlı çıkmış Mustafa maşallah.
Hele gözlüklü fotoya bayıldım ama ben tanıdım kendisini :))

Kumru maşallah bebeğine.

Cerenim Mahirler Malik kaan ın maceralaını bekliyoruz:)) Tam ısırmalık maşallah

arkadaşlar hepinizin bebişlerine 41 kere maşallah diyorum ne güzel bi hediyedir bu böye..Rabbim uzun ömürler versin hepsine..inşallah ben ve benim gibi bu hasretle yanan herkesin meleğide tez zamanda gelir..rahatsızlık verdim kusura bakmayın ama bebişleri görünce dayanamadımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…